REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

De ce Codin Maticiuc nu se căsătorește cu Ana Pandeli, mama copiilor lui

De ce Codin Maticiuc nu se căsătorește cu Ana Pandeli, mama copiilor lui

A.F. 6 mai 2023 | 00:00 963

Codin Maticiuc are o relație de câțiva ani cu Ana Pandeli, femeia care i-a dăruit două fetițe. Chiar și așa, cei doi nu au planuri de căsătorie, însă nu exclud ca la un moment dat să devină soț și soție.

De ce Codin Maticiuc nu se casatoreste cu Ana Pandeli, mama copiilor luiCodin Maticiuc, Ana Pandeli

Alături de Ana, Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară. Fetița cea mare, Smaranda, a venit pe lume în 2019, iar Ilinca, mezina familiei, are deja șase luni. Dintr-o relație anterioară, partenera lui are și un băiat.

Codin Maticiuc, despre căsătoria cu Ana: „E bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect”

Trăiesc împreună ca o familie, însă Codin nu simte că viața i s-a schimbat radical de când a devenit tată. „Nu-mi dau seama dacă sunt responsabil. Dacă o ascultăm pe soția mea nu sunt responsabil deloc. Eu simt real că nu m-a schimbat deloc, adică toată lumea întreabă asta, nu simt că sunt schimbat deloc.

Responsabilitățile sunt altele, lista de priorități e alta. Dacă înainte făceam filme, scriam cărți, făceam acte de caritate și un pic de familie, acum s-au schimbat prioritățile, normal că familia are o pondere mai mare și mai mult timp, dar cam atât”, a explicat pentru playtech.ro Codin Maticiuc, care o numește pe Ana „soția” deși nu sunt căsătoriți.

„Așa îi spun eu, nu ne-am căsătorit, dar este ca și cum ar fi”, a zis el, dezvăluind că nu au planuri de căsătorie, dar e posibil ca la un moment dat să devină soț și soție. „Nu, că nu asta determină, acum că am copii… Nu, nu mi-am dorit nici înainte, nici ea nu își dorește, nu excludem, niciodată să nu spui niciodată”, a zis el.

Și a continuat: „Nu, și părinții sunt tot foarte cool, foarte relaxați. Sunt avantaje când ai acte, avantaje când nu ai. Și atunci e bine să te gândești bine din punct de vedere fiscal ce e mai corect”.

De ce Codin Maticiuc nu se casatoreste cu Ana Pandeli, mama copiilor lui

Codin Maticiuc, adevărul despre numărul femeilor care i-au trecut prin pat

Până să devină tată, Codin Maticiuc era cunoscut ca fiind un mare crai de Dorobanți. Actorul era renumit pentru numărul mare de femei care i-au trecut prin pat.

În ultimii ani, mai ales de când a devenit tată, Codin Maticiuc s-a schimbat enorm. El a avut multe relații, iar unele au fost doar aventuri. Actorul din serialul „Clanul” a vrut să fie cât se poate de sincer și a răspuns întrebărilor incomode puse de Anghel Damian la detectorul de minciuni. Totul a fost filmat pentru vlogul lui Selly, care a reușit să strângă peste 200.000 de vizualizări în doar o zi.

Anghel Damian l-a întrebat pe Codin Maticiuc dacă este adevărat că s-a culcat cu peste 350 de femei, așa cum s-a speculat de-a lungul anilor. Actorul a încercat să evite răspunsul și a mărturisit că la un moment dat s-a oprit din numărat. „Cine zice? Cine întreabă? (…) Nu știu. M-am oprit din numărat la 120 la vârsta de 22 de ani. Atunci era perioada când numărai. La un moment dat număram și ziceam «Hai încă una, încă una». Targetul nu exista. Văzusem eu că Ilie Năstase a avut 2000. Bine, nu cred că a zis el, dar cineva pe undeva a zis. Nimeni nu știe”, a zis el, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768