REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

De ce își vând afaceriștii hotelurile de pe litoral? Video

De ce își vând afaceriștii hotelurile de pe litoral? Video

Replica API 9 iunie 2022 | 00:10 8728

Probabil îngenunchiați de pandemie sau din alte motive de ei știute, tot mai mulți proprietari de locații de cazare de pe litoralul românesc au început să-și scoată la vânzare afacerile. Însă, întrebarea este de ce? Sunt mai multe motive, unul dintre acestea fiind concurența.

De-a lungul timpului, tot mai mulți afaceriști au ales să-și vândă afacerile de pe litoral și să renunțe astfel la ceea ce era cândva o mândrie pentru ei, domeniul hotelier aducându-le totodată un profit semnificativ.

hotel Bulevard, scos la vânzare

Însă, în ultimul timp, acțiunea de a renunța la afaceri este tot mai des întâlnită, iar motivele pentru acest lucru sunt explicate de către unul dintre cei mai bogați investitori de pe litoralul românesc, omul de afaceri Mohammad Murad.

Unele dintre motivele pe care acesta le-a evidențiat sunt concurența pe piață cu multinaționalele și lipsa forței de muncă.

”Un motiv este existența concurenței loiale cu multinaționalele care sunt mai puternice și lipsa forței de muncă. Dacă ai un hotel, ce faci dacă nu ai cameriste? Ce faci dacă nu găsești? Nu sunt suficienți angajați, piața acum este dificilă. Dacă n-ai oameni, dacă nu ai legi clare și stabile, dacă ai presiune din spatele tău, ce să faci? Nu pleci?” , a declarat Mohammad Murad, unul dintre cei mai bogați investitori de pe litoral.

Video:

Printre afacerile vândute de pe litoralul Mării Negre, se află hotelul Bulevard de pe bulevardul Mamaia ori hotelul Palace din Portul Tomis.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat mai multe rase .***e tot..
0
0
vand hotelurile si cumpara apartamentele noi, turismul la n***u e in floare in romanica! voi de ce crdeti ca se construieste in draci pe plaja, au clienti!
0
0
afacerile makedonesti cu preturi ridicate angajati neplatiti si hoteluri infecte au ajuns la saturatie .cele 3 luni pean de functionare nu au cum sa acopere cheltuielile .asta este reveniti la oi si brinza ca acolo sunteti buni .
3
0
Sa ne lase Mohamed cu povestile. Se vand 5-7 hoteluri din cateva sute
0
0
sezonul dureaza doua luni pe an!punct.vedeti la bg statiuni abandonate,hoteluri adevarate,nu tiganii betonate unul linga altul si plaja o bucata de nisip batut ca la noi.faliment din inima!
0
0
Pai rusii sunt la insula serpilor,in caz de o invazie,cam ce credeti.
0
0
In urmatoarele luni criza crizelor va reduce valoarea tuturor imobiliarelor la mai putin de jumatate din valoarea lor actuala indiferent ce declara acum mafia disperata. Va fi un tsunami din care nu isi vor mai reveni cel putin un deceniu. Dar vor avea ceea ce merita!!!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513