REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
19.8° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

De ce n-a fost invitat Stroe de Marcel Ciolacu la ceremonia de sosire în port a navei-școală Mircea?!

De ce n-a fost invitat Stroe de Marcel Ciolacu la ceremonia de sosire în port a navei-școală Mircea?!

Mirela PASCAL 9 august 2024 | 00:00 677

Că PSD Constanța nu se mai află în grațiile lui Marcel Ciolacu, mai ales după rezultatele la alegerile din 9 iunie, nu mai este o noutate. Iar ignoranța președintele partidului față de social democrații de la malul mării reprezintă încă o dovadă vie a faptului că Stroe & Co sunt pe cont propriu. Cum este posibil ca șeful Ciolacu să vină pe litoral și, chiar și într-o vizită de lucru, și să nu dea mâna cu apropiatul său Felix Stroe sau să se așeze la masă, la o cafea, ca-n vremurile bune? Să-și fi dat Ciolacu și șefii de la București vălul de pe ochi și să fi înțeles că la Constanța organizația nu mai există, iar șansele să învie din moarte clinică sunt egale cu zero?

De ce n-a fost invitat Stroe de Marcel Ciolacu la ceremonia de sosire in port a navei-scoala Mircea?!

Marcel Ciolacu s-a aflat, joi, la Constanța ceremonia de sosire în port a navei-școală Mircea, fiind însoțit de ministrul Apărării Angel Tâlver. Dacă în trecut, la astfel de evenimente Felix Stroe și gașca de la Constanța făceau coadă în spatele lui Marcel Ciolacu pentru a da mâna și pentru a se trage în poze cu oficialii d ela București, colegi de partid, ei bine, de data aceasta niciun suflu de pesedist din Organizația PSD Constanța nu i-a întins covorul roșu premierului. Și, nu pentru că nu s-ar fi deranjat să facă act de prezență, ci pentru că nu au fost invitați. Credem că a fost dureros pentru marele Felix Stroe să fie ignorat de bunul său prieten, ambii născuți în Buzău.

De ce n-a fost invitat Stroe de Marcel Ciolacu la ceremonia de sosire in port a navei-scoala Mircea?!Marcel Ciolacu

N-a fost invitat Stroe la eveniment așa cum niciun șef de la nivel central nu a fost prezent la alegerile ce au avut loc, recent, în PSD Constanța, atunci când Stroe a fost reconfirmat președintele Organizației de la Constanța. Și, să nu vă gândiți că invitațiile nu au fost făcute!

Știm că de mult Stroe se află pe lista neagră a celor de la Centru, mai ales după rezultatul alegerilor din 2020, însă nu ne așteptam ca ignoranța să fie atât de prezență.

De ce n-a fost invitat Stroe de Marcel Ciolacu la ceremonia de sosire in port a navei-scoala Mircea?!Felix Stroe

Să fim onești! Doar nu credeți că Stroe se aștepta să fie primit cu brațele deschise de Ciolacu, după ce a obținut rezultatele pe care le-am văzut cu toții la locale! Deși PSD a câștigat alegerile la nivel național, detronând monștrii politicii românești, cei de la Constanța au dus formațiunea la un scor de partide debutante... fiind cu un pas mai aproape de a fi șters de pe harta Constanței. Nu putem să nu ne amintim, cu această ocazie, motto-ul lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, la care el ține foarte mult, și pe care-l reamintește ori de câte ori are ocazie, mai ales în contextul alegerilor, anume: „În politică, cine pierde pleacă.“ Stroe n-a plecat, a rămas la butoane, cu sprijinul voit, sau nu, al celor care i-au dat votul la alegerile interne. Pesemne că și acest rezultat l-a supărat pe Ciolacu care ar fi vrut o schimbare la cârma navei și care a decis, iată, să-și ia mâinile, definitiv, de pe Organizația Județeană Constanța. Să auzim de bine!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil când îl vede pe stroe pe aproape,îi urca nivelul de noradrenalina,aia secretată de suprarenale,pentru necunoscători.Si asta pentru că probabil nu l place pe stroe că i chel.Cum să se înțeleagă un chel cu un nechel?Plus că e și ambiția de a demonstra celor din Buzău că și fără multă carte poți ajunge up. Ambiții în van pentru că ambii sunt la fel.Si la rele și la non bune.
0
0
Am greșit că l-am reales pe hotul de Nicolae Emilian președinte PSD Cernavodă și de aici mi se trage.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118