REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică

De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cea de-a doua fiică

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 603

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt prietene de peste 20 de ani și s-au cunoscut prin prisma părinților lor. Cele două artiste au format trupa André și s-au bucurat de un succes răsunător pe piața muzicală din România, hit-urile „Lasă-mă, papa, la mare' sau „Noapte de vis', trezindu-le nostalgie multora. În luna decembrie, Andreea Antonescu a adus pe lume cea de-a doua fetiță a ei, însă spune că Venice nu o va avea ca nașă pe Andreea Bălan. Iată explicația artistei!

De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Balan nasa pentru cea de-a doua fiica

Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu sunt doar partenere pe scenă, ci și prietene bune. Deși drumurile lor s-au separat după desființarea trupei André, cele două au reluat legătura în 2019, atunci când fosta soție a lui George Burcea a adus-o pe lume pe Clara, cea de-a doua fiică a ei. Atunci, blondina a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a suferit un stop cardio-respirator. La acea vreme, Andreea Antonescu se afla în SUA, însă a venit imediat în țară pentru a-i fi alături prietenei sale, după cum a relatat aceasta în podcastul lui Radu Țibulcă. Pe 19 decembrie, Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Venice. Fiica artistei va fi creștinată la începutul acestei veri , iar părinții spirituali ai acesteia au fost aleși în urmă cu mai multă vreme.

De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașa pentru cea de-a doua fiică

De mai mult timp, Andreea Antonescu a anunțat că a ales nașii pentru fiica ei, însă nu este vorba despre Andreea Bălan, iar motivul l-a explicat chiar ea. Pe de altă parte, fosta soție a lui George Burcea este nașa Siennei, fiica Andreei Antonescu din căsnicia cu Traian Spak.

De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Balan nasa pentru cea de-a doua fiica

„Nu are legătură una cu alta. (n.r. prietenia lor cu nașii aleși) La urma urmei, nici nu știu, este o idee preconcepută conform căreia trebuie să ai aceeași pereche de nași la copii? Eu nu am auzit de așa ceva. Din câte știu, în cazul Andreei, care a avut două fetițe înaintea mea, sunt două perechi de nași total diferite. Nu înțeleg. Dacă este vorba de superstiții, eu sunt persoana care nu crede în superstiții. Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar am chestii mai importante asupra cărora să mă axez și să mă focusez și nu stau să dau atenție unor detalii care nu au niciun sens', a explicat artista, potrivit viva.ro.

„Nu a existat analiză pe fața pământului pe care eu să nu o fac."

Pe perioada sarcinii, Andreea Antonescu spune că a mers regulat la analize și controale medicale, vrând să se asigure că fetița ei este sănătoasă. În primele luni de sarcină, artista a fost concurentă la „America Express' și nu a știut că este însărcinată.

„Nu a existat analiză pe fața pământului pe care eu să nu o fac, atât pe perioada sarcinii, cât și bebelinei, în momentul în care am născut-o. Ne-am făcut toate analizele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. L-am avut și pe doctorul Silviu Iștoc lângă mine. Sunt pacienta lui de foarte mulți ani și aveam încredere în el, dar felul în care m-a încurajat, m-a susținut, mi-a dat o încredere maximă.", a adăugat aceasta.

„Înainte să fim dive, am fost persoane care au muncit mult'

Andreea Antonescu a vorbit despre sacrificiile făcute atât de ea, cât și de Andreea Bălan pe parcursul carierei. Artista a recunoscut că succesul a presupus multă muncă, ambiție și determinare din partea amândurora.

„Fetele au început încă de acum 20 și ceva de ani, au mers cu capul înainte și au devenit două femei puternice, ambițioase, care și-au știut întotdeauna țelul și scopul în viață. Pe aceste considerente, nimeni și nimic vreodată nu le va împiedica. Și ce dacă nu se cade unei dive? Înainte să fim dive, am fost persoane care au muncit mult și care și-au dorit să ajungă la acest nivel. Putem să ne descălțăm de tocuri, să ne punem converși și să o luăm cu capul înainte, să încercăm să dărâmăm ziduri, chiar dacă nu ne ajută nici înălțimea, nici greutatea. Putem să dăm jos aceste haine fancy și să punem un trening pe noi. Nimeni și nimic nu ne va opri.", a încheiat aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303