REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

De ce nu are voie Serena Williams să îi serbeze ziua de naștere fiicei sale

De ce nu are voie Serena Williams să îi serbeze ziua de naștere fiicei sale

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 572

Cu toții o știu pe Serena William drept una dintre cele mai profesioniste jucătoare de tenis din întreaga lume. Chiar dacă s-a retras din activitatea sportivă de performanță, fostei tenismene îi place să își petreacă adesea timpul liber pe terenul de tenis, cel care a făcut-o o adevărată campioană. Acum are mai mulți timp de familia, iar ultimele dezvăluiri au fost făcute chiar despre viața personală. De ce nu își sărbătorește Serena Williams fiica.

De ce nu are voie Serena Williams sa ii serbeze ziua de nastere fiicei sale

Serena William a făcut dezvăluirile momentului. Fosta jucătoare de tenis a povestit care este adevăratul motiv pentru care ea nu îi sărbătorește niciodată ziua de naștere fiicei sale.

De ce nu are voie Serena Williams să îi serbeze ziua de naștere fiicei sale

Anul trecut Serena Williams a decis să se retragă din sportul care a consacrat-o ani la rând și care a adus-o în punctul de a fi campioană. Iată că, la vârsta de 41 de ani, fosta jucătoare de tenis își dedică acum toată atenția, dar și tot timpul liber familiei, mai ales fiicei sale de 7 ani, Alexis Olympia.

Serena Williams și Alexis Ohanian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Statele Unite ale Americii. Cei doi îndrăgostiți s-au căsători în anul 2017, iar relația dintre ei s-a consolidat odată cu apariția micuței fetițe pe care cei doi o au împreună.
Fosta jucătoare de tenis a dezvăluit adevăratul motiv

Nu cu foarte mult timp în urmă, Serena Williams a făcut dezvăluiri inedite din viața personală. Sportiva deperformanță a precizat care este adevăratul motivul pentru care nu îi serbează niciodată ziua de naștere fetiței sale.

„Suntem martori ai lui Iehova, la noi nu se sărbătorește.”, a declarat Serena Williams, în urmă cu puțin timp.

Mai mult decât atât, fosta tenismenă a mărturisit că are și un regret. Aceasta a susținut că și-ar fi dorit să aibă un frate sau o soră.

„Toată lumea are o soră sau un frate, mai puțin eu.”, a mai spus fostul lider mondial.

Și, când vine vorba de căsătorie, Serena Williams a precizat cum ar trebui să arate o căsnicie adevărată.

„Căsătoria nu însemnă neapărat fericire. Suferințele fac parte din viață, fie că sunt produse de un iubit, un prieten sau de un animal. Dar timpul vindecă inimile frânte și toate rănile. Am învățat că dragostea e un sentiment nemaipomenit. Dacă ai șansă să o trăiești, e un lucru special.”, a mai adăugat aceasta, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303