REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

De ce nu o vrea Felix Stroe pe Nicoleta Bercaru la Inspectoratul Școlar Județean!

De ce nu o vrea Felix Stroe pe Nicoleta Bercaru la Inspectoratul Școlar Județean!

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 6815

PSD Constanța vrea să pozeze într-un tablou de familie perfectă, însă în realitate, este un război continuu între membrii formațiunii și conducerea județeană, iar scandalurile de culise și "dragostea" pe care și o poartă unii față de ceilalți demonstrează că orgoliile și interesele sunt mai presus decât bine cetățenilor. Lupta pentru cel de-al treilea post de inspector școlar adjunct s-a întețit în interiorul PSD, în momentul în care s-a aflat că Nicoleta Bercaru este în cărți pentru acest post. Nu PSD a propus-o, așa cum mulți am crezut. Discuțiile s-au purtat la nivel de minister,a colo unde Bercaru a fost recomandată de cineva sus pus. Felix Stroe a aflat, așa că a tras sforile pentru a-și impune propriul om, în persoana Sorinei Plopeanu, șeful Corpului Didactic Constanța. Postul s-a înființat, însă, deocamdată, nu are cine să-l ocupe.

PSD Constanța a cerut și i s-a dat… un post de inspector școlar adjunct. Ordinul de înființare celui de-al treilea post de inspector școlar adjunct a fost semnat de ministrul Sorin Cîmpeanu vinerea trecută. Primele două posturi de inspector adjunct sunt ocupate de Danila Stan și Loredana Manolache, sora unul consilier local PNL. Dacă inițial, s-a vehiculat numele Nicoletei Bercaru ca fiind propunerea PSD pentru această poziție, ei bine, lucrurile au stat cu totul altfel. Da, Bercaru a fost în discuții pentru a prelua cel de-al treilea post de inspector școlar adjunct, însă discuțiile au fost purtate la nivel de minister. Numai că Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a aflat și a considerat că Bercaru nu merită un post de conducere…

Inspectoratul Școlar Județean

Nu că nu ar fi pregătită, din punct de vedere profesional! În altă parte este problema. Nu mai este o noutate faptul că cei doi nu au o relație cordială, că Stroe nu o agreează pe Bercaru, aceasta fiind apropiată de Horia Țuțuianu, deputat PSD, și el aflat în dizgrațiile șefului PSD Constanța.

Stroe a alergat cu Sorina Plopeanu la minister, pentru postul de inspector școlar adjunct

Potrivit informațiilor noastre, Stroe a alergat în mâini la Ministerul Educației cu propria lui propunere, pardon, cu propunerea partidului, în persoana Sorinei Plopeanu, fost șef al Casei Corpului Didactic Constanța, profesor la Colegiul Național Mircea cel Bătrân și un no name în PSD Constanța. Nu a primit un răspuns, așa că, până când se va lua o decizie în acest sens, postul cel nou de inspector adjunct al ISJ rămâne neocupat.

Revenind la Nicoleta Bercaru, aceasta a mai fost, în trecut, la ISJ, mai exact în 2015, atunci când a candidat pentru postul de ”general”. A pierdut în favoarea Gabrielei Bucovală, care a luat notă mai mare la concurs.

Sorina Plopeanu

De precizat faptul că noul inspector, oricare va fi el, nu va face mulți purici la ISJ, întrucât, așa cum a anunțat ministrul Cîmpeanu, toate inspectoratele școlare vor fi desființate, urmând să se transforme în direcții județene de învățământ preuniversitar ca servicii publice deconcentrate aflate în subordinea Ministerului Educației. Propunerea a fost lansată în dezbatere publică, timp de 35 de zile, urmând să fie ajustată în funcție de propuneri, aprobate în Guvern și trimisă în Parlament pentru a parcurge procesul legislativ. Noua lege ar trebui să intre în vigoare din septembrie 2023.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici in pat nu e buna de nimic. S-a nu mai vorbim de incelaciune cu banii asupra multor persoane.
1
0
Lasa ca vine Stroe la sefia PSD Constanta si zboara Bercaru adica Sosoak de Constanta afara din partid.
1
0
Nicoleto, vremea ta a trecut. Accepta ca nu te mai vrea nimeni si iesi din scena ca te-ai facut de cacao peste tot pe unde te-ai dus. Te cunoaste tot orasul asta ce isterica neagra in cerul gurii esti. Nu te mai vor nici ai tai din PSD, cum nu ve mai vor nici colegii de pe la toate scolile unde ai fost, o sa ajungi vai de mama ta.
1
0
pentru ca nu i se mai scoala! Nico vrea bastoane nu stiuleti expirati!
1
0
Nu i-a udat sparpele lu Stroie
1
0
S-a activat pulimea, curvimea si prostimea de la 39.
1
0
Doar atat poti? Numai atat ai aflat?
1
0
Tutuianu a anuntat ca eu si Lungoci au rezolvat cu ministrul Campeani si cu Ciolacu si ca o sa se i fiinteze un koc pentru colega lor de la PSD. Asa si trebuie, suntem la putere asa ca xiocul mic. Bercaru e in echipa lui Lungoci si Tutuianu. Votam primar pe Lungoci si senator si primministru pe Tutuianu!
1
1
Dar care nu este no name in I.S.J. Constanta ? Este vreunul, vreuna, fara pile ? Incompetenti dar indolenti cu totii. Desfiintarea I.S.J.-urilor, cea mai corecta solutie democratica.
1
0
Ni are valori
2
0
m****s c****u de la rajdp un papagal notoriu , care nu stie sa scrie , t***n refulat paduchios analfabet sta si el aiurea pe la regie si io suge lu zagon alt p***t
1
0
Pe Nico o recomanda baietii din PSD. Stiu ei mai bine de ce. Ea stie si sa injure si sa fure! Sa aduca aspiratoarele furate de la 39 si televizoarele. A lasat jaf dupa ce a plecat. Parintii sunt fericiti ca nu ii mai aud urletele.
2
0
Am citit comentariile, unele rautacioase, dar toate adevarate. Noi va spunem ca sunt adevarate si nu doar astea, mai sunt multe altele. Bercaru nu ne reprezinta pe noi dascalii adevarati, pe noi cei care facem profesia cu daruire si fara sa asteptam spagi. Bercaru este un scuipat pe obrazul oricarui dascal, o rusine.
1
0
O cunosc. Nu exista persoana mai josnica si respingatoare ca acesta tupeista utat mirositoare. Tacalita de toti, Adi de la delfinariu, Galusca de la psd, profu de ostorie de la 39, tatal lui Darius, Tatal lui Sebi, Costin de la psd, Adrian profu de mate de la 40, Damasaru si prietenii lui, sotul Cristinei de la 39 si multi multi altii care s -au balacit in voie de cate ori au vrut. PSD este bercaru.
2
0
Hotie, minciuna si lipsa de caracter. A facut lic. 4 o cunosc toti taximetristii. A luat abia a 5-a oara a examenului de licenta? Cunoscuta prin spagile luate de la parintii de la 39 cu japca?, urletele de la Centrul Cultural Th.B. profesorii vomira cand o vad si o recunosc dupa injuriile aduse inspectorului general sau fostilor colegi. Excluderea din partid, d-le Stroe, a acestei panarame!
1
0
Au lucrat si la catedra si deasupra si sub.
1
0
Stroe nici nu stii ce mic incepi sa fii!!!
2
0
Au dovedit ce pot ca si altii,nimic doar afaceri personale
1
0
Mai jurnalista de mucava, noroc cu PSD ca atunci cand vine la guvernare Romania iese din noroiul liberal si userist globalisti, iar romanii trec mai usor peste greutatile generate de Basescu, Iohanis si acolitii lor. Mucava, de ce nu scrii si de Chitac , la cate nenorociri a facut cu orasul si constantenii.Oi manca tu din palma bogatilor liberali, bai dar daca te dai jurnalista, fii echidistanta.
2
0
Afara cu fosilele turnatoare si securisti din viata politica!! Uie!!
2
0
Pai stroe a facut numai numiri din haremul personal precum dragnea ca subprefect care oricum nu face nimic pt constanta! PSD cta este afacerea personala a lui, de ce sa numeasca si oameni competenti pe undeva?
2
0
a vandut felix tot ce asteptari aveati?
1
0
INTR-O INSTITUTIE CARE AR FI TREBUIT SA FIE EXEMPLU DE MORALITATE, sorin mihai TINE CU DINTII DE SCAUN DESI 2 DIN CEI MAI APROPIATI COLABORATORI, cabrancea si faliboga SUNT CORUPTI DOVEDITI!
2
0
raspunsul e simplu , tipa nu i-a supt-o si turnatorului recrutat inca din liceu...
3
0
Intreb onor conducerea PSD Constanta daca amble propuse au lucrat la catedra vreodata.
1
0
Problema grava e alta...s a INFIINTAT un post pentru a fi dat psd ului....cine il va ocupa conteaza mai putin
2
0
MireI@ pasc@I face reclama la form beach si cica le a mancat toata mancarea dintr o inghititura ha ha ha mare e baaaa fata asta fa naibii o cura de slabire
1
0
Nu are ce sa caute parasuta asta la ISJ. Ati facut din toate c...vele doamne.
2
0
Nu a s**t o ! ha ha ha
2
0
stefan mihai de la psd un analfabet care sta degeaba la rajdp constanta 4 clase are si nu face nimic si nu stie sa faca nimic - un hot
1
0
Am vazut ce oameni si-a bagat nea felics. Pe marinica, din sofer, l-a facut ditamai director la inventii, pe nevasta-sa lui marinica, pe care o freaca un sofer din port, a facut-o directoreasa in port. Daca vedeti ce studii au, o sa va cam treaca cheful de scoala. Facultati din Chisinau, facute la distanta. Ii compatimesc pe tinerii care chiar invata, muncesc din greu sa ajunga sus in cariera, spera la un trai mai bun, dar vin progeniturile unor oportunisti, si ii inlatura. Din pacate, asa e un politica. Mare curvaraseala. Nu-i asa, mai nea mirele?
4
0
Eu il propun pe Tincu Cristian pentru a acest post. E baiat destept are 13 clase la seral si facultate facuta. Este tot din gasca PSD deci nu se pierde postul. Tincu chiar este un baiat destept, muncitor si supus. Nu degeaba sa Maritat. Deci propunerea mea este pentru acest post este actualul director super destept de la Raja Tincu
3
0
Aceasta duduie este inca o Shoshoaca, dar de data aceasta de Constanta. In afara de istericale, minciuni si tavaliri ale unuia sau altuia, in rest nu a livrat nimic. Ia, luati-i boii de la bicicleta si treceti-o in anonimat, acolo unde ii este locul, bine meritat, de altfel!
1
0
Serios?! Dar ce-o recomanda?? Absolvirea lic. 4?, obtinerea abia a 5-a oara a examenului de licenta? spagile luate de la parintii de la 39?, urletele de la Centrul Cultural Th.B? injuriile aduse inspectorului general sau fostilor colegi? Excluderea din partid, d-le Stroe, a acestei isterice ar fi cea mai buna rasplata!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513