REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

De ce nu poate să facă Dorian Popa copii. ''Mă sperie atât de tare ideea asta''

De ce nu poate să facă Dorian Popa copii. ''Mă sperie atât de tare ideea asta''

Replica API 27 februarie 2021 | 00:00 1492

Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Dorian Popa este aceea să devină tată, însă, cu toate astea, artistul nu poate să-și îndeplinească acum acest vis. În continuare vă prezentăm motivul pentru care Dorian Popa nu poate să devină acum tată, scrie spynews.ro

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi. Destul de discreți, cei doi au reușit să pună bazele unei relații extrem de frumoase și solide, care ține de ani buni.

Și pentru că totul merge atât de bine între ei, fanii s-au întrebat mereu care este motivul pentru care cei doi nu au devenit încă părinți. Ei bine, atât Dorian Popa, cât și iubita sa vor să facă acest pas, însă vor să aștepte momentul potrivit.

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a vorbit despre această dorință, precizând că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să-și strângă copilul în brațe. Cu toate astea, însă, există un motiv întemeiat care îl oprește pe artist să facă acum marele pas.

Pentru că este un împătimit al sportului, Dorian Popa ia suplimente nutritive, care să-l ajute la sală, iar acest lucru nu-i permite în acest moment să-și ducă visul la îndeplinire.

În plus, artistul a declarat că atunci când el și frumoasa lui iubită vor lua decizia să devină părinți, cei doi își vor face toate analizele posibile, pentru a fi siguri că bebelușul care va veni pe lume va fi sănătos.

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian Popa, potrivit Viva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se falfaie de hatzaitul asta
1
0
Suplimente nutritive sau steroizi hahahah
2
0
Terminati cu asta
1
0
trebuie sa ti se scoale tzigane !!!
4
0
sifon in coooaieee
5
0
Mars de aici,, grotescule
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510