REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

De ce nu vrea Larisa Drăgulescu să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

De ce nu vrea Larisa Drăgulescu să se căsătorească cu iubitul ei, tatăl copilului pe care îl poartă în pântece

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 757

Larisa Drăgulescu e însărcinată pentru a treia oară, iar în curând roșcata urmează să devină mămică. De curând, ea a aflat că va avea băiețel, asta deși a crezut aproape 100% că va fi fetiță. Cum au reacționat ea și partenerul ei când au aflat sexul bebelușului, dar și care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu bărbatul cu care așteaptă un copil.

De ce nu vrea Larisa Dragulescu sa se casatoreasca cu iubitul ei, tatal copilului pe care il poarta in pantece

Larisa Drăgulescu e în culmea fericirii, căci în curând urmează să devină mămică din nou, pentru a treia oară. Focoasa roșcată și noul ei partener de viață se pregătesc să fie părinți, pentru el pentru prima dată, pentru ea a treia oară.

Cum au reacționat Larisa Drăgulescu și iubitul când au aflat că vor avea băiețel

Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu, care ne-a mărturisit cum merge sarcina, dar și cum a reacționat în momentul în care a aflat că va avea băiețel. Deși toate calculele ei și testele băbești îi spuneau că poartă în pântece o fetiță, iată că mare i-a fost mirarea când medicii i-au zis că vor avea băiat.

Totodată, ea deja începuse să cumpere haine de fetiță și să amenajeze camera în roz, dar acum va trebui să facă schimbări, după aflarea veștii.

”Totul decurge normal, acum e totul bine, în afara faptului că mă simt doar puțin obosită, în rest nu am nicio problemă. Am fost foarte surprinsă când am aflat că voi avea băiețel, mă așteptam să fie fată, mi-am făcut foarte multe calcule din acelea de pe internet, cu pulsul inimii, toate aceste teste băbești și îmi ieșea fetiță și am zis că sigur va fi fată, mă gândisem deja la nume de fată, am pregătit un dormitor nou și am vopsit pereții roz. Când am aflat că va fi băiețel am fost surprinsă”, a spus Larisa Drăgulescu, pentru Spynews.ro.

Larisa ne-a mai spus că va naște în luna septembrie și băiețelul ei va veni pe lume prin operația de cezariană. Roșcata susține că are deja două nașteri naturale, însă acum, o dată cu vârsta, medicii i-au recomandat să facă operație de cezariană pentru cea de-a treia sarcină.

”Iubitul meu și-a dorit doar ca bebelușul să fie sănătos, el se bucură, m-a lăsat pe mine să mă bucur de tot, nu se bagă. Acum trebuie să ne gândim din nou la nume de băiat, trebuie să revopsim și camera, dar avem timp. O să nasc în luna septembrie. O să fac cezariană, am celelalte două nașteri natural, dar nu mai e indicat acum să nasc natural, la aproape 39 de ani. Sper să fie bine, am puține emoții legate de operația în sine, eu am doar o operație de implant mamar, nu prea știu cum e, sper să fie bine, să mă recuperez bine, ușor”, a mai zis vedeta.

Larisa Drăgulescu și iubitul ei au avut o relație la distanță la început, însă de acum bărbatul locuiește mai mult cu vedeta, în Reșița, pentru a se asigura că aceasta este bine și să aibă grijă de ea.

”Noi am avut o relație la distanță, dar acum el a decis să stea mai mult cu mine la Reșița, mai ales că eu nu pot să călătoresc momentan, mi-a fost foarte greu să merg până la Calafat în vacanță, m-am sucit prin toate părțile, nu pot să stau confortabil, a ales să stea el cu mine la Reșița”, a mai zis ea.

În ceea ce privește o eventuală nuntă cu partenerul ei, Larisa Drăgulescu nici nu vrea să audă de așa ceva și susține că actul nu îi leagă în niciun fel și nu trebuie să se căsătorească doar pentru că va veni un copil pe lume. Roșcata mai spune că băiețelul va fi trecut pe numele de familie al iubitului ei, iar povestea lor de dragoste va rămâne neschimbată, la fel ca până acum.

”Nu doresc să mă mai căsătoresc, nu mai vreau să facem niciun fel de act, important e să ne înțelegem noi bine, nu are nicio relevanță că vine un copil și nu avem noi acte, trebuie să ne concentrăm pe copil, sunt multe de făcut pentru copil, nu ne ajută cu nimic altele, fiecare rămâne pe numele lui, pentru ce să mai schimbăm, mai rău ne-am încurca. Bineînțeles, copilul va lua numele lui și este suficient”, mai spune ea.

Până acum, cei doi nu s-au afișat împreună în mediul online, iar acest lucru nici nu se va întâmpla probabil. Larisa Drăgulescu spune că preferă să fie mai discreți, mai ales că nici bărbatul nu își dorește să fie persoană publică.

”Nu m-am afișat cu el și nu cred că o să o fac curând, e mai bine așa mai discret, nici el nu își dorește, nu e persoană publică, nu vrea să apară, e mai discret. Lucrează și în IT și cred că job-ul lui e de așa natură încât să nu vrea neapărat să apară”, a mai zis Larisa Drăgulescu pentru Spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303