REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.2° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
17.2° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

De ce nu vrea nimeni să cumpere fabrica de pâine a lui Geambazu?!

De ce nu vrea nimeni să cumpere fabrica de pâine a lui Geambazu?!

Andreea CONDURACHE 29 ianuarie 2024 | 00:00 3949

Vestita fabrică de pâine cunoscută sub denumirea de GNF Bakery, deținută de afaceristul Nicolae Florin Geambazu, nu are lipici la investitori. Scoasă la licitație în urmă cu mai mulți ani, după falimentul societății Megasimitis SRL, fabrica de pâine nu a fost achiziționată nici până în prezent. Astfel, lichidatorul judiciar al societății organizează pe 1 februarie 2024 o nouă procedură de licitație. Poate de această dată este cu succes. Potrivit informațiilor noastre, n-ar fi exclus ca afacerea să ajungă, din nou, în brațele lui Geambazu. Speră să nu fie vândută la licitație, astfel încât să o poată răscumpăra, evident, cu un preț mai mic.

De ce nu vrea nimeni sa cumpere fabrica de paine a lui Geambazu?!Nicolae Florin Geambazu

Un nou an, o nouă încercare pentru vânzarea fabricii de pâine a afaceristului Nicolae Florin Geambazu. Firma se află în insolvență din anul 2014, cu datorii ce depășesc ordinul milioanelor de euro. Fabrica de pe Șos. Industrială funcţionează pe firma Megasimitis SRL, iar produsele sale sunt comercializate sub brandul GNF Bakery, înregistrat la OSIM din aprilie 2013. Megasimitis a fost înfiinţată în 2003, de către Geambazu şi tatăl său, Mihail Geambazu, sediul inițial fiind satul Sarighiol de Deal, comuna tulceană Beidaud, locul de baştină al familiei Geambazu. Din 2010, firma care avea ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit, s-a mutat în Constanţa, în fabrica pe care a ridicat-o cu bani europeni, dar şi de la o bancă de stat românească, Exim Bank.

De ce nu vrea nimeni sa cumpere fabrica de paine a lui Geambazu?!fabrica scoasă la vânzare

Cu firma în procedură de faliment și datorii de peste 24 milioane de lei, fabrica Megasimitis de producție panificație, patiserie si cofetărie a fost scoasă la licitație, din nou, cu prețul de pornire de 3.618.868 de euro, fără TVA.

Activul este format din: teren în suprafață de 353 mp. situat în Constanța, teren în suprafață de 11.804 mp. si construcțiile: C1- Hala pentru Gater și uscător , C1 cu suprafață construită de 1031 mp, C2-Cladire vestiar și birouri, C2 cu suprafață construită de 124 mp, C4-Hala producție pâine și produse de panificație, C4 cu suprafață construită de 3.633 mp, C5 Cabină poartă, C5 cu suprafață construită de 17 mp, C3- cabină poartă cu suprafață construita de 7 mp. și platformă betonată aferentă în suprafață de 2000 mp. Mai mult, sunt scoase la licitație și echipamente tehnologice (mașini, utilaje) aparate, instalații și mobilier situate tot pe Șos Industrială, nr. 9.

Ca o noutate vine vânzarea fabricii de panificație și cofetărie din Tulcea, de pe strada Combustibilului, numărul 3.  Prețul de pornire este de 435.800 de euro, fără TVA.

 Deși au fost organizate mai multe licitații, nimeni nu s-a arătat interesat să o cumpere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt ca m********i nu s de incredere?
3
0
Romani nu va fie frika Soldovenii voteaza pe gica (Simeon) Va iese de-o mwe mika
8
3
Astia de latrati pe aici, de ce nu faceti si voi la fel? Nu a-ti fi in stare sa gestionati un covrig, dar ditamai fabrica de paine. Apropo, el cum poate sa vanda franzela la pretul de 1.2 lei? Pentru ca vrea si poate. Si nu, nu e makke, e moldovan de al nostru. Multi "contabili" pe aici!
5
9
Pt Geambazu- umflate si tu ma nene si ia bani europeni si pune-i in buzunar.
6
2
E spurcata fabrica, pute a branza cu aracet. Nimic de la cipanzei!
10
5
Ca si restul makidonilor care se umfla prin oras , a luat bani europeni cu duimu pe care ea fraudat pur si simplu , punand jumate din ei in buzunar … a nenorocit toate celelalte fabrici de panificatie din oras , producand marfa cu un pret si vandindo sub pretul de productie , numai pentru rulaj ca sa poata accesa fondurile europene … lua tii la rand pe toti retardatii care fac agricultura prin judetul tulcea … stejaru , tistimelu , hagilarea , baia … si vezi vedea acelasi tipar ! Ei produc 3,4 tone de grau pe an , pe productie incaseaza 30 40 mil pe hecatar , costul productiei este de 60 70 mil pe hectar , dar ei au bani ! Cum este posibil ? Frauda cu fonduri europene la greu … tot tineretu pana in 40 ani , toti foame lunga sunt agatati cu proiecte de milioane de euro ! Toti au masini scumpe , haine , pleaca in vacante de lux … pe banii statului !
25
2
Sfat pentru potentialii investitori.....Daca aveti intentia de a cumpara fabrica de paine faceti acest lucru dar fara fostii si actualii gestionari ai fabricii. daca ei mai exista.Sunt foarte slab pragatiti profesional si de o foarte p*****a calitate.
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279