REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

De ce penele de papagal au căzut pe capul lui Rafila?! Video

De ce penele de papagal au căzut pe capul lui Rafila?! Video

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2023 | 00:00 1927

Sistemul medical din România este la marginea prăpastiei, atât din cauza epidemiei de coronavirus și a diferitelor lipsuri dar și din cauza celor care conduc acest sistem. Și pentru că se zice că peștele de la cap se-mpute, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, se înscrie pe lista principalilor vinovați pentru modul în care sistemul medical șchioapătă. Poate Rafila să gestioneze lipsa de medicamente pentru copii din farmacii sau iminenta epidemie de gripă din România? Deocamdată se pare că se ascunde în spatele unor ”ședințe” sau a consilierului, acestea fiind motivele pentru care nu a răspuns la telefon reporterilor Replica. Aceștia încercau să obțină un punct de vedere, atât în privința tânărului decedat la spitalul din Mangalia, cât și a crizei de medicamente din farmacii.

Alexandru Rafila

Un tânăr de 25 de ani, din Mangalia, a murit din cauza unei peritonite operate mult prea târziu. După ce a așteptat 6 zile, în dureri crunte în Spitalul Municipal Mangalia, a fost transferat la Spitalul Județean din Constanța, unde și-a dat ultima suflare. În plin scandal, managerul spitalului păstrează tăcerea. Reporterii Replica de Constanța au încercat, o zi întreagă, să ia legătura cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, pentru un punct de vedere referitor la ce se întâmplă la unitatea medicală din Mangalia, dar si pentru a comenta criza de medicamente.

Din nefericire, ne-am izbit de un zid. De un ministru al Sănătății mult prea ocupat, de dimineață până seara, si al cărui bun simț lipsește cu desăvârșire. Ne-a închis telefonul în nas, ori de câte ori a fost sunat, necatadicsind să vorbească și având, de fiecare dată, aceeași placă: sunt în ședință. După alte încercări, spre finalul zilei de lucru, tot în ședință l-am găsit. La ultima încercare... Rafila și-a pus consilierul să ne convingă că este mult prea ocupat pentru a răspunde opiniei publice în privința a două subiecte arzătoare.

Tânărul decedat la Mangalia

Apreciem implicarea ministrului Sănătății și lupta pe care o duce pentru a scoate sistemul medical din moarte clinică, însă oare este suficient de pregătit pentru a gestiona, spre o direcție bună, această criză sau e depășit de situație?!

Așteptăm în continuare niște răspunsuri... prin orice mod de comunicare ales de ministrul Sănătății.

Video:

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafila era papagal de mult timp. Rîdea la tv de Tătaru cind alerga prin țară să rezolve problemele la începutul pandemiei, iar cînd i-a venit rîndul n-a ieșit din birou și și-a făcut plinul prin fundația lui Cercel, cu cumpărarea de vaccinuri și măști.
4
0
Aveti de asteptat pana in 3023!Nu intelegeti ca nu il preocupa ministerul pe care il conduce ci cate foloase poate aduce acesta?Stim noi.... Mai ales de la cei pe care ii numeste in functii cheie diar ca vrea motanul Felix!Toata lumea stie asta
4
0
ba una buna,stii pe cineva care sa ss-mi s. ula?fraiero,analfabeto!mars pe centura!
1
3
O LEPRA,FIU DE TORTONAR SECURISTOCOMUNISTA.Ce sa-i ceri.Securisti au distrus tarisoara asta.
6
1
nu intotdeauna un specialist este un bun manager. in sanatate, ca si in alte sectoare( justitie, militie, etc) sistemul este problematic. cite cabinete medicale particulare sint? din ce?
3
1
pt. sarmanul ...gigi, termina ti cele patru clase primare la ...intensiv.s.a.apoi sa faci ...bastonase si liniute ca ... replica!
5
1
Dl .Rafila este un specialist cu inalte calităti cu facultatea luată tocidu-si coatele pe bancile facultătii si emotiile de la examene ,este un medic si om desăvârsit care a echilibrat cu profesionalism si multă iubire de oameni .
2
12
Acest sistem de sănăt**e este putred în totalitate! Bani din salarii ne sunt opriți cu nemiluita și sifonat de cei aflați la guvernare din 1990 pina în prezent! Asa ca dragi cetățeni dormiți în continuare!
11
0
rafila este un pesedist clasic.fiu de comunisti,a trecut prinnscoala camrata prin apa,numit pe functii,habarnist si pilos,total incompetent.Adevarat pesedist.Mai trebuie putina pirnaie ca sa aiba dreptul de a sta linga nastase,mazare,manivela,etc!
13
3
Jurnaliști de la Replică pt a arăta transparența tre întrebat din ministru tot asa telefonic/video ce/care este stadiul demersului facut pt redeschiderea spit de infecțioase.Asta dacă într-adevăr nu sînteți pro Citesc.Slijba cetățeanului si corecta informare sper sa va anime.Ma gîndesc doar k nu a ti fi mințiți chiar chiar cu toti.Am exemple be re chef. Deci pe cînd.Nici acel amărît de modular nu mai apare.Singuara persoane căreia îi pasă ii dc Maxim. In rest SLUGI SLUGI si iar si iar sluuuugi
4
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436