REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
19.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

De ce și-a închis Cătălin Scărlătescu restaurantul din București. „Sunt trăsnit rău“

De ce și-a închis Cătălin Scărlătescu restaurantul din București. „Sunt trăsnit rău“

A.F. 13 iunie 2023 | 00:00 731

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai apreciați bucătari. Juratul de la Chefi la cuțite a făcut dezvăluiri neașteptate despre ceea ce iubește să facă cel mai mult, dar și despre relația cu angajații săi.

De ce si-a inchis Catalin Scarlatescu restaurantul din Bucuresti. „Sunt trasnit rau“Cătălin Scărlătescu

În urmă cu ceva timp, bucătarul a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde, între mai multe subiecte dezbătute, a vorbit și despre afacerile pe care le deține.  

Atunci când vine vorba de bucătărie, Cătălin Scărlătescu nu are, încă, încredere că totul poate merge la fel de bine, dacă el nu este „la comandă”, deși angajații săi sunt foarte buni bucătari. El a explicat recent de ce a decis să își închidă restaurantul.

„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.

Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că muncitorii săi nu au pauză, nu au voie cu telefon și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă.  

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult.  

Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, spunea atunci Cătălin Scărlătescu, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768