REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

De ce și-a tras soțul deputatei Gabriela Horga o firmă de apartament?!

De ce și-a tras soțul deputatei Gabriela Horga o firmă de apartament?!

Mirela PASCAL 14 noiembrie 2023 | 00:00 3787

Alexandru Cârlig, din Constanța, este cunoscut la nivel local ca fiind fiul fostului şef al IPJ Constanţa, regretatul Ion Cârlig, dar și ca soț al Gabrielei Horga, deputata PNL și fiica lui Vasile Horga, care controlează societatea Euro Audit Services. Firma are în palmares o sumedenie de contracte cu statul, cu instituții din Constanța, cât și din țară, firmă administrată de însuși Alexandru Cârlig. Cârlig are și propria sa firmă, la Constanța, ce oferă consultanță pentru afaceri și management, dar care nu strălucește, din punct de vedere financiar, având cifra de afaceri, de mai mulți ani, 0. Și, dacă la consultanță nu a stat prea bine, Cârlig s-a reprofilat și a pus bazele unei alte societăți... de apartament, în domeniul construcțiilor.

De ce si-a tras sotul deputatei Gabriela Horga o firma de apartament?!Gabriela Horga și Alexandru Cârlig

Societatea Solid Building Residence este cea mai nouă firmă pe piața construcțiilor de clădiri rezidențiale și nerezidențiale și are sediul în Cernavodă, într-un bloc situat pe strada 9 Mai. Adică... firmă de apartament.

A fost fondată de Alexandru Cârlig, care este, așa cum am spus și mai sus, soțul deputatei PNL, Gabriela Horga, și fiul fostului şef al IPJ Constanţa, regretatul Ion Cârlig. Cârlig administrează și Euro Audit Services, celebra firmă fondată de fostul deputat Vasile Horga, tatăl Mariei Gabriela Horga. Tatăl Gabrielei Horga a ieșit din firmă, iar unic asociat este Eugeniu Militaru. Revenind, Alexandru Cârlig mai deține o firmă în Constanța, Ando Consulting SRL, ce se ocupă de consultanta pentru afaceri si management, însă de ani buni nu-i mai aduce profit. În Solid Building Residence, pe care a înființat-o în luna mai, îi are ca asociați pe Nedelcu Florica, care este și administrator, și Troia Alexandru.

Gabriela Horga, unul din bogații Parlamentului

Soția lui Cârlig, Gabriela Horga, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai avuți oameni din Parlamentul României și ar putea fi clasată pe un loc fruntaș în topul celor mai bogați... în bijuterii... deputați români.

De ce si-a tras sotul deputatei Gabriela Horga o firma de apartament?!Gabriela Horga

Valoarea colecției se ridică la 125.000 de euro. Doar anul acesta, Horga și-a tras bijuterii de 10.000 de euro! Palmaresului de bijuterii i se adaugă trei apartamente, unul în Constanța și două în București, 16 conturi bancare, anul trecut avea 14, cel mai consistent este unul de 55.000 de lei. Are și un credit din 2019 în valoare de 879.410 de lei, scadent în 2029.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Firmele de apartament sunt foarte bune! Multe dintre ele au zero angajati,participa la licitatii,chiar castiga cateodata,sunt utile partidelor.Participa zece firme din astea la o licitatie prin alt judet,castiga cine trebuie,lucrarea se da unor subcontractori,apoi se descurca ei. Pe aici prin judet nu au castigat licitatii firme de prin Teleorman,Buzau,Botosani?
4
0
Întrebați-l mai bine pe asociatul lui de la Cernavodă , Mirel Nedelcu(scuze,oficial este mama lui),și nu numai pe el,de ce și-a , tras " firmă !Are Cernavodă muuult teren!Și ,de fapt,dl Nedelcu & compania(știe el care,omul din umbră),ar trebui invitați să predea cursuri de analiză economică a firmelor,deoarece au găsit ,,peste noapte ", secretul bunăstării economice.
6
0
are cârlig unde trebuie, la cine trebuie
9
1
un biet atarnache, un breloc pe model Lutu, Carabas sau mai nou Gheorghe.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510