REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

De ce un WEEKEND la MAMAIA e mai SCUMP decât la BULGARI?

De ce un WEEKEND la MAMAIA e mai SCUMP decât la BULGARI?

Replica API 5 iulie 2021 | 23:03 3497

Este binecunoscut faptul că stațiunea Mamaia a devenit un lux greu de atins, iar din acest motiv mii de români aleg să treacă granite și să meargă la vecinii bulgari, în Grecia sau în Turcia. În plin sezon estival, un weekend în Mamaia este aproape dublu decât în țările menționate anterior. De multe ori, pentru doar trei nopți de cazare poți scoate lejer peste 1000 de euro pentru două persoane.

Un weekend în Mamaia, mai scump ca unul în Grecia

Sezonul estival a început oficial pe 1 iulie, iar turiștii sosesc valuri, valuri, pentru a petrece măcar un weekend la mare, doar că, mulți dintre cei care pășesc pe litoral sunt străini, pentru că românii preferă să zboare către turci, greci sau bulegari. Ce-i drept, prețurile de acolo sunt mult mai accesibile, iar despre condiții nici nu mai încape discuție. Pe site-urile de rezervări, preţurile ofertelor la cazare în stațiune depășesc mia de euro doar pentru trei nopți de cazare pentru o camera dublă. Nu degeaba Mamaia este cunoscută ca Ibiza de România, preţurile de pe litoralul românesc fiind mai mari decât cele din destinaţiile exclusiviste.(prețuri stațiunea Mamaia)

Oferte mai accesibile sunt în străinătate

Făcând abstracţie de costurile de transport, cazări la preţuri mult mai atractive se găsesc în destinaţii deja celebre printre români precum Grecia, Turcia sau Bulgaria. Spre exemplu, în Mamaia, la un hotel de patru stele, pentru perioada 12 – 15 august 2021, 3 nopți de cazare pentru două persoane, ajunge peste 4000 de lei.

(prețuri Grecia)

Asta în timp ce, la greci, pentru aceeași perioadă de nopți la un hotel de patru stele ajunge la 2.400 de lei, dar dacă vă grăbiți, puteți prinde și ofertă cu 1.400 de lei. La fel și la turci, 3 nopți de cazare ajung la 1400 de lei.

(prețuri Turcia)

Ce-i drept, există și posibilitatea unei cazări mai accesibile, însă vorbim și despre alte condiții.

Prin urmare, de ce un weekend la Mamaia este mai scump ca la bulgari?

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine vrea sa vina la Mamaia bine cine nu merge in alta parte fiecare e liber sa aleaga serviciile
7
5
fraiereala...mai bine merg toti in concediu in alta parte decat sa pice in plasa profitorilor...
18
1
Raspunsul este simplu pentru ca greci si bulgari stiu regula de aur a comertului banii se fac din volum vanzare nu din tunuri cand este sezon ....o impozite ajutor de Stat cat cuprinde pentru clienti si stat ....zero lei.....tot in buzunarul asa zisilor comercianti de servicii de sezon.....lehamite mare monser
16
0
Vanzatori de patrie SICTIR
9
11
Ca asa a hotarat Ombladon
3
2
Astept extrasezonul ca sa vad gunoaiele si mizeria ascunsa sub fetele de masa si canapelele cu piele , foarte frumos sa vezi jegul pe care toti hotii parveniti il pun pe fb Hahaha
15
0
astia hotelierii sunt de mult in faliment ,astea sunt afaceri cu bani negrii,nimeni nu mai vine pe litoral sa munceasca pe salariu minim, aduc nepalezi si sri lanka ,stau un an apoi o taie si aia , afara..
20
0
pentru ca sunt hraparetii care trebuie sa-si faca niste case urite cu coloane la intrare.
32
0
Ca un weekend la mamaia e cit un sezon la varna, fratii meiii
31
2
Astia vor sa scoata in 3 luni cit altii muncesc intr-un an.
37
3
Propaganda pentru turismul extern . Si la Mamaia exista hoteluri cu tarife accesibile . Dupa buzunar .
13
38

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118