REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

De Crăciun, și vedetele s-au ”tras” în poze, în jurul bradului

De Crăciun, și vedetele s-au ”tras” în poze, în jurul bradului

Ana Maria Lipan 27 decembrie 2022 | 00:00 1938

Ca în fiecare an, vedetele și-au etalat ținutele strălucitoare și căminele decorate în stil festiv, împărtășind prin intermediul postărilor de pe social media imagini alături de cei dragi lângă bradul de Crăciun. 
 

  


Pentru multe vedete autohtone, Crăciunul a reprezentat o oportunitate de a împărtăși cu fanii momentele frumoase petrecute alături de cei dragi, dar și o modalitate de a expune încă o dată stilul de viață caracterizat de glamour.
Majoritatea, încercând să surprindă o imagine candidă, au pozat lângă brad, alături de familii, unii optând totuși la a realiza o întregă ședință foto. Postările au fost bineînțeles însoțite de urări pentru urmăritori.  
Pepe, de exemplu, s-a pozat alături de Yasmin și cei trei copii. În timp ce cele două fiice și partenera tatălui lor au purtat pijamale asortate, Pepe și mezinul familiei au optat pentru seturi negre identice. Tabloul armonios a fost întregit de bradul din fundal și zâmbetele radiante.

Andra și-a făcut timp în programul aglomerat să împărtășească de asemenea câteva imagini din sânul familiei Măruță, pe 26 decembrie aceasta susținând și un spectacol la Cluj. În ciuda meseriei dinamice aceasta a găsit câteva momente pentru a se bucura de sărbători alături de cei dragi.  


Loredana Groza a pozat alături de fiica sa și animalul de companie, artista neratând această ocazie de a-și etala silueta.  


Pentru Andreea Bălan și fiicele sale Crăciunul pare a fi cea mai așteptată perioadă din an, cântăreața distribuit numeroase fotografii, fiecare postare fiind însoțită de o nouă ținute și un decor pe măsură.


Andreea și Cabral Ibacka au realizat de asemenea o ședință foto, alături de fiica lor.

Imaginile surprinse emană bucurie iar mesajul ce le însoțește descrie exact starea de spirit a celor trei: “Îmi dau seama că magia noastră nu seamănă cu definiția din dex. Că supradoza de gingășie pe care o întâlnești în general în ședințele foto de sărbători - acelea cu bradul, copiii, cățeii, cadourile, decorațiunile și praful de zâne - la noi e mai mereu altfel. Ibacka style magic. N-am lăsat nici Crăciunul acesta să treacă fără amintiri. Unele pe care fiică-mea deja le-a revendicat. De fapt, le vrea și printate. Ne-a anunțat că-s pozele ei pentru atunci când va fi mare. Și noi bătrâni, mă rog….”
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BagipwlanEle cu cuckoldersi cu pampersi langa
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016