REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

De la birou la weekend: Stiluri versatile

De la birou la weekend: Stiluri versatile

Virgil STOIAN 27 septembrie 2023 | 16:40 693

Dacă ești genul de persoană căruia timpul nu-i prisosește și ai nevoie să navighezi eficient prin viață, alternând într-un mod cât mai echilibrat momentele petrecute la birou cu cele de relaxare, este esențial să ai în garderobă ținute versatile cu care să poți trece cu ușurință de la o zi aglomerată de muncă la un weekend relaxant. În acest sens, PRM îți oferă un mic ghid despre cum să-ți adaptezi ținutele, cu sfaturi și exemple pentru a-ți maximiza garderoba.

De la birou la weekend: Stiluri versatile

Stilul business casual: Fuziunea dintre eleganță și confort

Stilul vestimentar business casual se caracterizează prin eleganță și confort, cu o abordare mai relaxată, astfel că îl vei putea integra ușor chiar și în timpul tău liber. De exemplu, pe sub sacouri poți purta tricouri în culorii vii sau imprimeuri interesante pentru a adăuga o notă jucăușă ținutelor tale. Completează aceste ținute cu o pereche de sneakers cool și poți evada oricând de la birou, direct în pub-ul tău preferat.

Stilul casual chic: Echilibrul perfect între rafinament și relaxare

Aproape oricine își poate găsi inspirația în stilul vestimentar casual chic. Această abordare fashion se concentrează pe a combina piese elegante cu elemente casual, rezultând un aspect sofisticat, dar confortabil. Poți transforma cu ușurință o ținută casual chic pentru birou adăugând un sacou sau o pereche de pantofi cu toc. Sau, poți opta oricând pentru un cardigan pufos și o pereche de pantaloni largi, alături de o pereche de balerini eleganți. Alege accesorii elegante pentru a-ți păstra ținuta rafinată, astfel încât să se potrivească perfect și cu o ieșire în oraș.

Stilul urban cool: Pentru aventuri urbane și nu numai

Dacă iubești orașul și vrei să arăți minunat indiferent de ocazie, stilul urban cool este alegerea perfectă. Este potrivit atât pentru birou, cât și pentru weekend, deoarece se bazează pe piese versatile și confortabile. Pentru a face trecerea de la o zi de lucru la un moment de relaxare, adaugă câteva elemente casual, cum ar fi o cămașă simplă în locul unei cămăși dressy sau o pereche de blugi în locul pantalonilor clasici.

Stilul clasic și elegant: Eleganța nu are vârstă

Stilul clasic va fi fără îndoială întotdeauna în tendințe. Această estetică vestimentară impune simplitate și rafinament. Pentru birou, piesele vestimentare cu linii curate și culori neutre sunt cea mai bună opțiune. Dar că să poți ieși la o cină în oraș la finalul programului de lucru, o astfel de piesă ar trebui să fie o rochie elegantă și confortabilă, la care să adaugi o pereche de pantofi cu toc. Menține-ți, așadar, întotdeauna aspectul impecabil, fie că ești la birou sau în timpul liber.

Accesorii versatile: Detaliile care fac diferența

Secretul versatilității oricărei ținute stă în alegerea accesoriilor. O geantă elegantă poate face cu ușurință trecerea de la o ținută office la una de weekend, iar o eșarfă colorată poate transforma dramatic orice look. Optează pentru bijuterii simple și elegante, pe care să le poți purta în orice context. De la cercei mici la brățări subțiri, aceste accesorii vor adăuga întotdeauna o notă personală stilului tău.

Stilul tău, alegerile tale

Așadar, cu o garderobă plină de ținute ușor de adaptat, poți face o trecere lină de la agitația vieții de birou la bucuria momentelor de relaxare. Stilul tău trebuie să-ți reflecte personalitatea și să-ți ofere libertatea de a te exprima, în timp ce te bucuri de micile plăceri ale vieții.
Pentru mai multe idei de ținute interesante și perfect adaptabile, dar și pentru a descoperi ultimele tendințe în modă, vizitează magazinul online PRM - https://prm.com/ro. Aici vei găsi, cu siguranță, tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți revigora garderoba și a-ți exprima personalitatea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016