REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.5° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.5° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

De la DISTRACȚIE și `trasul pe nas`, DIRECT la RĂCOARE!

De la DISTRACȚIE și `trasul pe nas`, DIRECT la RĂCOARE!

Replica API 24 august 2021 | 00:40 26257

Activitatea infracțională a unui tânăr de la malul mării a fost atent supravegheată, în ultima perioadă, de către oamenii legii. Este vorba despre Savastre Claudius Răzvan, care a și fost arestat preventiv de către Tribunalul Constanța.

Savastre Claudius Răzvan

Potrivit informațiilor noastre, Savastre Claudius Răzvan era filat de ceva vreme, el fiind suspectat de trafic de droguri, inclusiv de mare risc. Astfel, la domiciliul său au fost efectuate percheziții, acolo unde au fost găsite droguri, inclusiv ecstasy. Prin urmare, la data de 20 august, sub coordonarea DIICOT Constanța, acesta a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanța.

”Admite propunerea formulată de DIICOT-ST Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Savastre Claudius-Răzvan, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.08.2021 şi până la data de 18.09.2021, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea privind luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu, formulată de către avocatul acestuia, ca nefondată. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere”, potrivit minutei judecătorești.

Menționăm că tânărul era destul de activ pe rețelele de socializare, postând fotografii de la petreceri, dar lăudându-se și cu mașina din dotare, un Mercedes.

Prin urmare, am putea spune că a ajuns în arest, direct la distracție.

Cercetările în cazul său continuă, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul să ajungă pe masa judecătorilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pulifrici cu aere de șmecheri toți care comentați aici aiurea de acest băiat îl Cunoaște-ți voi personal ați mâncat cu el din aceeași farfurie?mai tăceți in plm din gura
0
0
A vrut sa faca si el trafic de droguri!!o ardea cu pe basini de belgian.Viata lui a fost sa devina mafiot si mafiot a ajuns!La racoare cu tine!
0
0
Presa minte, nu s'a gasit nimic in casa .
4
0
Cand o ss o arda pe doamna mattta
10
0
Prodea edi cand ? Din valu
3
5
sa vedeti voi ce rasturnare de stituatie face bulagiu asta cu legitimatie cine mai merge in piept ca el pe la cet pe acolo cine cine mai beia cafea la un leu ca el cine decat el si dumnezeu scoala nu doarme
1
1
Constanta doarme in spate la total e plim de pusti care se drogheaza si nimeni nu face nimic se simte de la etaj mirosul de iarba iar de fiecare data cand vine politia o arunca ii controleaza gasesc fix nimic si dupa 5 minute vin sa le ia !
5
2
Voi toti comentari ca voi tare cuminti sunteti ! Nu-i asa !?
4
4
Ce ai facut draga razvanel,te-au saltat astia?te credeai mafiot de Belgia!ai grija la sapun
10
2
Cati mai sunt ca asta pe care nui aresteaza politia .
16
3
Cocalar clasic
14
2
Mafiotu traficantu la racoare!
8
2
Toti va drogati si va bagati vibratoare si aici moralistii plii
11
11
Pe banda rulanta ,toate botoxatele e vedete,toti proxenetii e vedete ,toti dealerii de prafuri e vedete.
23
1
De alde ei ii aduna ceausescu cu minciocul si direct directia CAP scria pe ei ....acum ca femelele lor se spag in figuri pe unde nimeresc si se dau de lume buna dar habar nu au sa articuleze subiectul cu predicatul iar scrisul este de lumea imposibilului
24
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118