REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

De Paște, la Poarta Albă, se mănâncă românește

De Paște, la Poarta Albă, se mănâncă românește

Victor ROTARU 16 aprilie 2023 | 00:00 2083

Învierea Domnului reprezintă cea mai mare sărbătoare a creștinătății, „sărbătoarea Învierii este a biruinței supreme, a luminii asupra întunericului, a puterii celei Dumnezeiești asupra morții”, după cum a declarat ÎPS Teodosie la ultima sa conferință de presă. Cu toate acestea, mulți dintre oameni sunt nevoiți să lucreze și în zilele de sărbătoare, iar unii dintre ei sunt așteptați cu bucate alese, aici vorbim de angajații Penitenciarului Poarta Albă cărora li s-a pregătit un meniu festiv pentru prima și a doua zi de Paște, dar și pentru 1 Mai.

De Paste, la Poarta Alba, se mananca romaneste

Mulți români sunt nevoiți să lucreze în zile de sărbătoare și pentru un asemenea sacrificiu, angajatorii, fie că vorbim de stat sau de privat, oferă diferite beneficii și chiar prime. Astfel, pentru a petrece sărbătoarea Învierii Domnului așa cum se cuvine, reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă le-au pregătit angajaților bucate pe alese, penitenciarul achiziționând 270 de porții, licitația fiind câștigată de Black Wave Center, societatea ce deține Lake View.  

Pe 16 aprilie, în prima zi de Paște, angajații vor fi așteptați cu sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și ardei iute, iar ca desert vor avea câte un ecler glasat și o băutură carbogazoasă. În cea de-a doua zi de Paște angajații penitenciarului sunt așteptați cu piept de pui la grătar, cartofi țărănești și o salată de varză asortată, iar ca desert vor servi o amandină, bucurându-se și de o băutură carbogazoasă.  

De Paste, la Poarta Alba, se mananca romaneste

Pentru ziua de 1 Mai, angajaților li se va pregăti meniul celebru mâncat de români de Ziua Muncii, 4 mici la grătar cu cartofi prăjiți și cu nelipsitul muștar. Iar ca desert vor servi câte o Șarlotă și o băutură carbogazoasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai FRATILOR sunteti cu kapu???!!! Este vorba de MENIUL FESTIV SERVIT ANGAJATILOR nu detinutilor!!! Hellloooo!!! De prima si a dooua zi de PASTE !! OFOF MAIMAI !!
0
0
Pîine cu ceapă orez și fasole fiert A venit primăvara la plantat copaci La turnat asfalt borduri trotuare betoane Si atunci da merită mâncare mai bună Cine nu iese la muncă mâncare de slabă calitate Statul face economii iar firmele de construcții vor chițăi parandarat stat privat faliment nu-i posibil
1
0
Otrava cand se serveste gunoaielor de puscariasi?
6
2
Când sa înființat pușcăria din Guyana franceza cineva la întrebat...Cine o sa ii păzească pe acei bandiți?...Alți bandiți mai mari decât ei...citat din Papillon de Henri Charrier
3
1
ANGAJATII... SUNT SI HOTII,BORFASII ETC.?
2
4
Bataie multa trebuie reeducati. Gandeste-te daca te jefuieste unul dintr-asata cu cutitul pe strada… Oricum orice interlop daca ramai undeva si gur cu el te v-a ucide cu sange rece pe la spate. Pedepse cat mai aspre, interlopii stiu numai de frica
5
3
Apa paine si munca!
4
2
Sa aveți voi parte de meniurile r*mânești în puscarie.
5
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166