REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

De SĂRĂCIE, minorii FURĂ bani din AUTOMATELE de JUCĂRII. Video!

De SĂRĂCIE, minorii FURĂ bani din AUTOMATELE de JUCĂRII. Video!

Replica API 30 martie 2021 | 00:27 4102

O întâmplare ciudată a avut loc la Cobadin, ziua în amiaza mare. Doi minori s-au pus pe furat banii dintr-un automat de jucării, amplasat în faţa unui magazin alimentar. Chiar dacă zona era intens circulată, cei doi copii au acţionat sub nasul proprietarului, dar şi al clienţilor, fără să se lase intimidaţi.

Hoţi, de mici

În localitatea constănţeană Cobadin, minorii învaţă să se “descurce” de mici. Mai exact, luni, 29 martie, clientul unui magazin alimentar din localitate a surprins în fapt doi minori care încercau să sustragă bani de la automatul de jucării amplasat în faţa magazinului. Aceştia nu s-au lăsat intimidaţi de trecători, ba chiar au avut şi un plan bine pus la punct. Individul, în vârstă de aproximativ 13-14 ani, se ocupa de sustragerea banilor din automat, iar celălalt, mai mic fiind, ţinea “de şase”, ca nu cumva vreun adult să le vină de hac. Martorul întâmplării a transmis pentru reporterii Replica faptul că tupeul celor doi minori este unul fantastic întrucât aceştia au “operat” chiar sub nasul proprietarului.

Proprietarul era prezent în magazin

Clientul magazinului, şi cel care a surprins imaginile, a precizat pentru reporterii Replica faptul că cei doi copii s-au chinuit vreo 10-15 minute să scoată banii din automat. „Un minor de 13-14 ani cotrobăia după bani la automatul de jucării din faţa magazinului. Era însoţit de un puşti care stătea de şase. Automatul acela funcționează cu monede de 50 de bani. Au stat vreo 10-15 minute acolo. Cum se întorcea cineva cu spatele şi se îndepărta de zonă, cum căuta iar banii în automat”, a explicat martorul pentru Replica. Acesta a mai precizat şi că proprietarul era prezent în magazin, în timp ce afară cei doi copii îşi făceau de cap. “Proprietarul magazinului era prezent acolo. Am luat legătura cu el şi i-am spus de cei doi minori şi chiar a precizat că ar vrea să mai monteze nişte camere de luat vederi”, a explicat martorul.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care-i problema : fura parlamentarii diplome si doctorate ,bietii minori ce pot fura
2
3
Banii furati se duc la pacanele,de saracie.Vor bani,sa munceasca sau sa taie sare in mina!
6
0
La Cobadin intra minorii ca ei, ca vad ca nu vreti sa-i numiti romi, peste oameni in case chiar si ziua. Noaptea te saluta prin geam in timp ce iti golesc curtea. Asta nu e nimic!
12
0
Golaneala de copii fara educatie. O mare parte din ei nu fura de saracie,ci asa ca sa aiba un prilej de joaca cu adrenalina,li se pare lor ca au facut ceva eroic si se dau mari intre ei,prostanacii.Nu percap rusinea de a fi hot sau vandal,pantru ca nici cei mai mari,mai in varsta nu prea au rusine sa faca asa ceva si deci exista modele pentru tineri in privinta comportamentului infractional,mai multe decat modelele pozitive.
13
2
Din traditie fura sau din obisnuinta sau din ADN sau din plictiseala. Furtul e ocupatia principala in romanistan
9
1
nu ajuta familia.
1
3
Fura pentru ca asta stiu sa faca!
10
1
Din poza automatul pare pe spatiul public ,asa ca minorii or fi inteles ca ca se pot ifrupta ..O gramada de case au balcoane atarnate peste spatiul public.Care o fi regimul acestor proprietati dpv juridic?Proprietea publica a cui este de nu se revolta niciodata ?Mai trebuie sa respectam distanta minima prevazuta de CCv cind construim linga o propritate publica.?Cine da acordul de crearea de servituti pt proprietatea puBlica?De ce este mai important maruntisul decat grosul?
5
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016