REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of Fame

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of Fame

A.F. 8 mai 2023 | 00:00 325

De Ziua Star Wars, celebrată în fiecare an pe 4 mai, actriţa Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia, care a murit în 2016 la vârsta de 60 de ani, a fost onorată postum cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters.

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of Fame

În prezenţa unui grup numeros de fani, alături de roboţii din ''Star Wars'' R2-D2 şi C-3PO, doi soldaţi Stormtroopers, au mai fost prezenţi la ceremonie actorul Mark Hamill, regizorul J.J. Abrams şi preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

''E trist că ea nu este azi aici cu noi - ar fi fost perfect -, dar nu ar fi vrut să fim trişti. Ar fi vrut să ne distrăm, să râdem'', a spus Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, fratele prinţesei Leia în franciza ''Star Wars''.

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of FameFoto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Fiica lui Fisher, actriţa Billie Lourd, a fost prezentă la ceremonie şi a primit, în numele mamei ei, steaua cu numărul 2.754 pe Hollywood Boulevard. Actriţa a glumit şi a povestit că mama ei îi spunea că nimeni nu e faimos până nu devine un recipient de bomboane Pez.

''Mama mea are două probleme, un recipient Pez şi o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Mama, ai reuşit'', a spus Lourd.

Lourd a mai spus că după ce a urmărit-o pe mama ei în ''Star Wars'' în rolul prinţesei Leia, şi-a schimbat percepţia despre ea, citează Agerpres.

''Mi-am dat seama atunci că Leia e mai mult decât un personaj. E un sentiment, o forţă, e graţie, e inteligenţă, e feminitate la superlativ, ştie ce vrea şi obţine'', a spus Lourd.

''Nu are nevoie de nimeni să o salveze pentru că se salvează singură şi chiar îi salvează şi pe salvatori şi nimeni n-ar fi putut să o interpreteze mai bine ca mama mea''. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768