REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Dealeri care vindeau droguri în cluburile din Mamaia, reținuți

Dealeri care vindeau droguri în cluburile din Mamaia, reținuți

Virgil STOIAN 6 iulie 2023 | 14:46 3076

La data de 5 iulie a.c.,  polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Dealeri care vindeau droguri in cluburile din Mamaia, retinuti

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi vândut droguri, inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină și cannabis, aproximativ 7.000 de lei și 100 de euro, un cântar electronic de precizie, 4 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de 2 bănuiți, de 23 și respectiv 24 de ani. Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, să fie formulată, la instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Acțiunea se circumscrie activităților premergătoare desfășurate pentru siguranța unui festival de muzică organizat în această perioadă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Române. La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vedeti cate prafuri se vor vinde la , festivalu drogalai lor, never bee, raiul pe pamant al drogatilor din estul europii, pacat ca unii specialisti au esit la pensie la 52 de ani, poate apar paketele cu faina perdute pe plaja acum vreo 8 ani, spor la lucru ,la trass
3
0
Cum astia de la diicot constanta aresteaza altii care vin de prin tara si astia de aici din constanta vand de rup non stop si nu ii baga nimeni in seama singura varianta e ca cotizeaza la ei altfel nu exists
6
0
Interlopii ne-ar ucide pentru 3 lei pe la spate daca ar avea ocazia
2
0
Sa stea diicotul si cu ochii pe Balaurii/Nespălatii ăia de bodygarzi de la.Nuba , Breeze, Frattelii .....vand prin interiorul cluburilor
7
0
acesti dilari nu au nicio sansa la nevarsi acolo e securitate maxima
2
2
Iar ștergeti comentariile retarzilor? La Chitac nu lăsați sa scrie lumea comentarii, aici le ștergeti.sa îmi bag poala în pnl vostru sclavilor și în tâmpiții de consilieri care au distrus orașul cta.Hai scrieti un articol despre haosul creat de primărie și idioții care o conduc dacă aveți coae
10
1
Generatie distrusa!Pedeapsa capitala pentru pesti si traficanti! Asteptam sa se eradicheze proxenetismul si traficul de droguri! Nu ai loc de pesti si drogati ! Balteanu distribuie pe 2 Mai ,Vama Veche…Multumim D.I.C.O.T Extirpati toti puroi care fac viermi. Vrem o Romania Normala nu plina de gunoaie umane.Care isi dau si suroriile la produs ca Ozan din Techirghiol! D.I.C.O.T si Politia Romana felicitari si multe multumiri! Munca cinstita il inobileaza pe om. Cu pesti putem construii Canale si Poduri ,autostrazi sosele!
10
0
Depinde si cat de smecher esti eu fac taxi la blat la Vama veche in fata la Deea Market si daca se uita vreun politai ma uit odata urat si fuge imediat de langa masina mea. Mai e unul fratele lu Sandel nebunu au incercat sa i ia numerele ca nare autorizatie dar a dat un telefon si i le a adus imediat tablagiul inapoi.
4
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677