REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma, filma pentru TikTok, în timpul descinderilor. Video

Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma, filma pentru TikTok, în timpul descinderilor. Video

A.F. 17 septembrie 2023 | 17:47 2420

TikTok-uri de la descinderea Poliției și filmări din duba ofițerilor. Cu asta se ocupa Tudor Duma, zis Maru, dealerul lui Vlad Pascu, în timpul descinderilor. Clipurile au fost postate pe internet de susținătorii suspectului, care cer ca el să fie eliberat. În filmulețe, el îi sfidează pe polițiști chiar în timpul în care aceștia erau în locuință și le spărgeau petrecerea.

Dealerul lui Vlad Pascu, Tudor Duma, filma pentru TikTok, in timpul descinderilor. Video

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca pe 14 septembrie, chiar înainte de a fi ridicat și dus la DIICOT pentru a fi audiat în cadrul „Operațiunii Hidra”, care vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care sunt suspectați că au distribuit droguri în București și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Joi dimineață, poliția a fost anunțată la 112 că o persoană a intrat în farmacia Spitalului Floreasca în timpul nopții, s-a semnat cu un marker pe fișete, uși și a furat două pungi cu ser fiziologic.

Acesta chiar s-a filmat în timp ce se afla în farmacie și a postat imaginile pe o rețea socială. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, scrie digi24.ro.

Într-o altă postare, el prezintă cătușele, dar și imagini din duba forțelor de ordine cu care a fost transportat. Iar în tot acest timp, polițiștii nu s-au sesizat, lăsându-l cu telefonul.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Rupte Oasele, esti dus tare! Te-a sodomizat tac-tu cand erai mic?
1
5
Asta si in duba jandarmeriei e tot in filmu lui. Ce spart ! Ha ha
5
0
Ce viata la canal ar fi avut avortul asta.
6
0
Ce bataie as baga in el f**e-m-as in motrzii lui. Il resetam la valorile din fabrica. Papagalii astia dati cu oja habar nu au ce inseamna smardoiala adevarata cum era odata. N-am prins comunismu, dar uneori consider ca vremurile alea erau mai ok. Atunci cand securitatea iti baga un plumb intre ochi cand te considerai tu un geniu rebel neinteles. Prajitii dreaq.
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016