REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Decebal Făgădău: RAEDPP trebuie să intre într-o perioadă de stabilitate!

Decebal Făgădău: RAEDPP trebuie să intre într-o perioadă de stabilitate!

Replica API 16 februarie 2019 | 02:32 838

Consilierii locali municipali s-au întrunit, vineri, 15 februarie a.c., într-o ședință de îndată, în cadrul căreia a fost aprobat proiectul privind organizarea conducerii Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța. Consilierii au votat prelungirea mandatelor cu 4 luni ale membrilor Consiliului de Administrație, Florin Gheorghe, Sorin Lucian Ionescu și Cristian Solom.

După ședință, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre acest proiect.

”Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat (RAEDPP) a municipiului Constanța trăiește de la un interimat la altul, membrii consiliului local de administrație au un statut de interimat, iar mai nou, mandatele celor din conducerea executivă urmează să exprire. Consiliul Local, astăzi a validat trei membri în Consiliul de Administrație pentru o perioadă de patru luni, plus maxim două, timp în care sper să finalizăm procedura de selecție a administratorilor pentru Regie, membrii titulari, membrii permanenți. Componența administrației a RAEDPP este de cinci membri dintre care un membru desemnat de Ministerul de Finanțe și patru membri selectați conform procedurilor legale în vigoare. Mai mult, am conservat nivelul indemnizației membrilor în Consiliul de Administrație cu toate că, statistic vorbind, venitul mediu comunicat de către Institulul Național de Statistică, crescuse. Cu alte cuvinte Consiliul Local putea să încuvințeze o indemnizație de până la 4.000, 4.100 de lei, cu toate acestea, întrucât deja alcătuisem scheletul bugetar al Regiei pentru anul acesta, am conservat la 2.500 de lei această indemnizație. Regia va trebui să intre într-o perioadă de consolidare, de stabilitate, așa cum au intrat rând pe rând, Confort Urban, Regia Autonomă de Transport în Comun, viitoarea companie, City Bus a orașului și am mare încredere că în perioada imediat următoare lucrurile se vor așeza, pentru că Slavă Domnului, Regia are un patrimoniu pe care să îl administreze, unul bogat, ce însumează câteva mii de imobile. Sper ca echipa de conducere, atât executivă cât și non-executivă să administreze în interesul municipalității acest patrimoniu. De asemenea mă preocupă foarte mult și starea patromoniului pe care îl gestionează Regia, de aceea le voi cere celor ce vor alcătui Consiliul de Administrație să impună conducerii executive, în primul rând renovarea fațadelor, restaurarea imobilelor pe care Regia le are în administrare și sunt proprietatea municipiului Constanța”, a spus Făgădău.

Întrebat cum comentează activitatea întreprinsă de încă directorul general al RAEDPP, Mădălina Iulia Moțățăianu, Decebal Făgădău a susținut că este mulțumit de activitatea acesteia.

Reamintim că, pe data de 18 februarie, Consiliul de Administrație al Regiei se va întruni, în cadrul unei ședinței la care va participa, potrivit unor surse, și primarul Constanței, Decebal Făgădău. Vor lua act de numirea lui Florin Gheorghe, începând cu 1 martie, la conducerea Regiei.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/de-la-1-martie-florin-gheorghe-preia-conducerea-raedpp-381918/

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
REPLICA asta care apara si ea cat poate un HOT ca stroe asta sau muistul de titi brailoiu. La astia nu lasa comentarii. Sheet!
2
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia
5
0
sa te rupa toti negrotei care i cazezi la fundulet tarane ! faceti afaceri si cu negri ... ce va mai plac bani !! combinatori ,hoti , penali ..
4
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primarii..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului si ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt totusi bugetari..Da unde atata bogatie!! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de astia si
7
0
Tu pe cand intri in reabilitare, fagadaule ? Ce e in primaria Constantei ?? Hotilor, penalilor!
8
2
trebuie sa fie bine sa nu fie rau . blaaa
5
0
banutii ies de la chiriasii negri care stau in cladirile orasului fara acte, nu de la salarii ....
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016