REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
29.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Decizia lui Gigi Becali prin care FCSB putea pierde meciul cu Petrolul la masa verde

Decizia lui Gigi Becali prin care FCSB putea pierde meciul cu Petrolul la masa verde

Victor ROTARU 5 martie 2024 | 00:00 376

FCSB nu are multe soluții fiabile pentru regula U21 în acest sezon, iar Gigi Becali (65 de ani) s-a revoltat.

Decizia lui Gigi Becali prin care FCSB putea pierde meciul cu Petrolul la masa verde

Octavian Popescu (21 de ani) și Eduard Radaslavescu (19 ani) sunt cei doi fotbaliști pe care se bazează roș-albaștrii în orice moment, dar în lot mai sunt și alți tineri de perspectivă, cum este Andrei Pandele (20 de ani), care a fost utilizat în cel mai recent meci disputat de lider, 1-0 cu Petrolul.
Și Alexandru Pantea (20 de ani) reprezenta o soluție, numai că el s-a accidentat grav și nu mai poate fi utilizat în acest moment.

Gigi Becali a vrut să trimită în teren un jucător care nu îndeplinea regula U21

Becali nu este de acord cu regula U21, pe care o consideră o ”tâmpenie” și a spus cum a fost la un pas de a face un mare deserviciu propriei echipe.

În partida de duminică seară, de pe Arena Națională, Tavi Popescu a fost înlocuit la pauză cu Radaslavescu, însă acesta din urmă s-a accidentat și a fost scos de pe teren în minutul 57, iar în locul său a intrat Pandele.

În momentul în care s-a accidentat Radaslavescu, Becali a intervenit și a cerut ca pe teren să intre un anumit jucător, dar nu a oferit și nume. Cei de pe banca tehnică i-au spus că în locul lui Radaslavescu trebuie să intre musai Pandele, pentru că altfel, în caz contrar, echipa ar fi pierdut la masa verde cu 3-0.

”Eu am o problemă cu lucrurile nelegale, neconsituționale. Dacă-l am pe Radaslevescu și se accidentează, nu mai am alt jucător Under. 'Stai, că ai un fundaș'. Păi, ce mă, eu trebuie să am patru atacanți de under?

E o mare tâmpenie asta. Eu știi ce făceam aseară? Voiam să bag un jucător, un atacant. Dar mi-au zis ei să nu fac asta. Da, voiam să bag un jucător, să bag un atacant. Și mi-au zis, 'păi, ce facem? Că pierdem cu 3-0'.”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă de luni.

”Ai nebunie la cap? Faci ce spune Becali, nu ce zici tu”

Milionarul din Pipera a lansat un nou atac la șefia Federației Române de Fotbal și a spus că Răzvan Burleanu ar trebui să asculte de cluburi, nu să instaureze ”dictatura”.

”Cum să pierd, mă, cu 3-o?

Păi, buna mea credință s-a văzut. Eu am băgat, dar dacă nu mai am ce să fac? Dacă tu ești nebun, ai ceva la cap și nu respecți legea. Ai nebunie la cap? Să pierd meciul că vrei tu? Eu vreau să câștig bani.

Cum să faci așa ceva? Nu e niciunde în lume așa ceva. E prea mare dictatura. 'Bă, te oblig, faci ce vreau eu'.

Băi, faci ce spune Becali, nu ce zici tu. Dar poate să spună, Faci ce zice Burleanu. Dar faci ce zice Becali, pentru că el nu are proprietate FCSB”, a mai spus Becali, potrivit digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510