REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.7° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
23.7° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Declarație bombă a lui Crin Antonescu: Nu-l votez pe Ciucă la prezidențiale!

Declarație bombă a lui Crin Antonescu: Nu-l votez pe Ciucă la prezidențiale!

Mirela PASCAL 5 septembrie 2024 | 17:08 598

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, la DCNews, că există posibilitatea ca Nicolae Ciucă, candidatul PNL la prezidențiale, să nu intre în turul II și că liberalii ar fi putut să găsească un candidat mai bun însă nici doritori nu au fost în acest sens. El a precizat că până acum Ciucă nu l-a convins că merită votul său la prezidențiale.

Declaratie bomba a lui Crin Antonescu: Nu-l votez pe Ciuca la prezidentiale!Nicolae Ciucă, Crin Antonescu

Cum mi se pare campania, am spus. Eu aș fi construit campania pe ceea ce domnul Ciucă are, ca puncte tari, și am spus că nu activitatea literară sau dimensiunea scriitoricească era punctul tare (...) un general, un militar are anumite caracteristici, care, în societatea noastră, dar nu numai, stârnesc respectul și credibilitatea. De ce nu s-a construit campania așa, nu știu și nu e treaba mea”, a spus Crin Antonescu.

El a menționat că ar fi fost posibil ca alte candidat PNL la prezidențiale să aibă șanse mai mari și că încă este posibil ca Nicolae Ciucă să nu intre în turul I.

Declaratie bomba a lui Crin Antonescu: Nu-l votez pe Ciuca la prezidentiale!Crin Antonescu

Pe de altă parte, mă uit și acum la tot felul de discuții și totuși e un partid de băieți mari, conduși de un militar. Militarul a zis: „Domne, eu candidez”. Alți oameni, am numit și eu pe Helvig, Bolojan, mai puteam numi 5-6 pentru că, după părerea mea, dacă atunci când s-au plantat panourile pe câmpurile patriei se făcea investiția asta într-un alt candidat, poate că lucrurile stăteau mai bine. Pe de altă parte, nici oamenii ăștia nu vin să spună „Vreau”, „Nu vreau”, ci lasă să se înțeleagă, trimit emisari. E o situație încurcată acum și nu stă în puterile mele și în competența mea să o rezolv. Domnul Ciucă încă se poate să iasă președinte sau poate să nu prindă turul II. Chiar avem niște alegeri interesante”, a spus fostul lider PNL.

Declaratie bomba a lui Crin Antonescu: Nu-l votez pe Ciuca la prezidentiale!Nicolae Ciucă

Întrebat dacă la alegerile prezidențiale va vota cu candidatul PNL, Nicolae Ciucă, Crin Anonescu a oferit un răspuns ferm: „La ce am văzut până acum și la ce am auzit până acum, nu!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacarau l-a adus pe arogantul asta infect de iohanus si acum mai comenteaza
1
0
Lasconi, dar PNL la parlamentare. Cel mai bine pentru orasul nostru.
0
0
De ce este bomba? Un om normal la cap nu poate sa l voteze pe Ciuca, iar Antonescu este un astfel de om.
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516