REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Dedeman creează locuri de muncă bine plătite

Dedeman creează locuri de muncă bine plătite

Deria ISLEAM 27 august 2024 | 15:58 1746

Dedeman se pregătește să dea o lovitură pe piața din România care va aduce noi locuri de muncă bine plătite. În ce domeniu și ce planuri au cei doi antreprenori Dragoș și Adrian Pavăl?

Dedeman creeaza locuri de munca bine platite

Dedeman dă o nouă lovitură pe piața din România și creează locuri de muncă bine plătite

Dedeman este în prezent lider național pe piața de bricolaj. Gigantul are 100% capital românesc și mai mult de atât, se pare că planurile sale se extind și în alte direcții. Dragoș Pavăl, directorul Dedeman, a venit cu detalii în acest sens.

Se pare că gigantul a dezvoltat o inițiativă strategică care are ca scop revoluționarea infrastructurii digitale a companiei. Practic antreprenorii își doresc optimizarea proceselor de logistică și e-commerce aferente celor peste 60 de magazine din țară.

Ce înseamnă acest lucru? Că Dedeman lansează proiectul DedeTech. Iar asta înseamnă noi locuri de muncă bine plătite. În cadrul proiectului sunt căutați profesioniști din domeniul IT, care se pot bucura de numeroase oportunități.

Dragoș Pavăl a explicat ce presupune noul proiect. Acesta a confirmat faptul că trăim într-o eră a tehnologiei. Drept urmare, este nevoie ca și compania să țină pasul cu toate schimbările din ultima perioadă.

Ce spune Dragoș Pavăl despre proiectul DedeTech

Cât despre proiectul DedeTech, acesta reprezintă un punct de plecare pentru oamenii cu aspirații mari. Președintele Dedeman spune că toți cei interesați vor putea să devină parte din ”viitorul Digital Dedeman”.

“Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tehnologia a transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unii cu ceilalți. Dacă în urmă cu zece ani nu ne puteam imagina că vom ajunge să comandăm online produsele necesare pentru renovări, astăzi acest lucru a devenit o realitate cotidiană pentru milioane de oameni.

Ca lider de piață, avem responsabilitatea de a ne poziționa în fruntea acestei revoluții digitale și de a le oferi clienților noștri, de fiecare dată, cele mai bune produse și servicii atât online, cât și în magazinele fizice.

DedeTech este fundația pe care ne bazăm aceste aspirații, de aceea căutăm oameni talentați, care să împărtășească această viziune și care să devină parte din viitorul digital al Dedeman”, spune Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman, conform profit.ro.

Cu alte cuvinte, proiectul DedeTech are ca scop atragerea unor profesioniști. Aceștia ar urma să lucreze în cadrul departamentelor de IT și e-commerce ale magazinelor. Și având în vedere că aceste domenii sunt destul de profitabile, cel mai probabil viitorii angajați vor avea salarii cât se poate de bune, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365