REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.8° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Delegația TIKA, vizită la Primăria Constanța

Delegația TIKA, vizită la Primăria Constanța

Andreea CONDURACHE 1 martie 2024 | 16:30 1326

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a primit vineri, 1 martie a.c., vizita noului coordonator al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă – TIKA, Salih Yürç, alături de Emre Yurdakul, Consul General al Republicii Turcia la Constanța, Yusuf Muurat, Muftiul Cultului Musulman din România și alți membri ai TIKA.

Delegatia TIKA, vizita la Primaria ConstantaVergil Chițac și Salih Yürç

În cadrul vizitei de prezentare a noului coordonator TIKA, discuțiile s-au axat pe colaborările viitoare dintre municipalitate și agenție în diverse domenii, cu accent pe sprijinul pe care agenția ar putea să îl ofere proiectelor din sfera sănătății la nivelul municipiului Constanța.

Domnul primar Vergil Chițac a subliniat relațiile excelente de cooperare care există între municipalitate, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Muftiat, și a menționat proiectele realizate împreună de către cele trei instituții. De asemenea, doamna dr. Simona Claudia Cambrea, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, și domnul  dr. Marius Prăzaru, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei” Constanța, au stabilit linii și domenii de cooperare cu TIKA.

O altă temă importantă a discuțiilor a fost reprezentată de perspectivele privind renovarea Geamiei Hunchiar și a Moscheei Carol I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice delegatie sau vizita oficiala iun Constanta trebuie musai plimbata pe "bulevardele" "muncipiului", cum zicea Ceasca. Sa vada si ei "competenta" "alesilor" locali, poate le mai trece sa incerce vreo colaborare / cooperare cu ei.
1
0
Sa renoveze moscheile. Bravo ma. Pai bai neneoricitilor aveti 2 entitati, si anume 2 uniuni a turcilor si a tatarilor, plus muftiatul toate cu bani de la statul roman si se doreste renovarea restaurarea moacheiilor cu bani de la primarie. Cum vine asta ma??? Sa mi explice si mie cineva logica... uniunile primesc zeci de milioane de lei de la guvern.muftiatul primeste de la culte la fel. Cum plm luati voi deciziile astea ma????? Nu va e ma rusine jegurilor? Sa fie renovate cu banii pe care ii primesc entitatile de mai sus nu cu banii primariei.jegurilor
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245