REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun:"Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există"

Delia se împotrivește tradiției cu Moș Crăciun:"Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există"

Ana Maria Lipan 28 decembrie 2022 | 00:00 632

Delia Matache a declarat nu o dată că nu-și dorește copil, chiar dacă asta nu i-a adus simpatia fanilor, iar de Crăciun a mai venit cu o declarație care, probabil, va stârni din nou controverse în mediul online. Artista a spus, cu sinceritate, că ea nu i-ar ascunde copilului ei adevărul despre Moș Crăciun.

Recent, la o emisiune, Delia Matache a fost protagonista unei declarații care, cu siguranță, i-a luat prin surprindere pe mulți – artista a spus că, dacă ar avea un copil, i-ar explica de la început că Moș Crăciun nu există, mărturisind că nu i-ar plăcea să îl mintă.

După ce a stârnit sute de atacuri acide în mediul online, Delia mărturisind sincer că ea nu-și dorește un copil, artista a fost din nou, recent, protagonista unui comentariu controversat, de data aceasta în cadrul emisiunii ]n cadrul c[reia este jurat, difuzate în seara de Crăciun. De data asta, ea nu a exclus cu desăvârșire posibilitatea de a deveni cândva mamă, însă a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarația ei neașteptată.

Delia a povestit inițial cum se sărbătorește Crăciunul la ei în familie.

„Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor', a spus vedeta, potrivit viva.ro. 

Ulterior, Delia a ținut să explice și cum ar sta lucrurile în privința lui Moș Crăciun dacă ea ar avea vreodată un copil.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există', a punctat artista.

De ce a decis Delia să nu facă un copil

În urmă cu două luni, Delia a postat un clip pe o platformă de socializare, unde a spus de ce nu își dorește un copil, mai ales că de mulți ani aceasta este întrebarea preferată a fanilor săi. În repetate rânduri, artista a explicat că nu este treaba nimănui de ce un om face sau nu face copii, însă de data aceasta a răbufnit și mesajul transmis de cântăreață a fost considerat dur și jignitor de către unii dintre părinți.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.  Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm’a zis Delia.

Asta nu înseamnă însă că artista nu îndrăgește copiii și că nu este o mătușă iubitoare, pentru copiii surorii sale Oana.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!’, a spus Delia.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te bagi si in ANTIFA ca parintii personajului made by Georgica numita Greta Marioneta ca si ei tot pe Climate Change il au ca Dumnezeu ,fani Antifa altfel de ce te-ai poza cu tricoul lor?Delia este exemplul prostiei de la tara ajunse unde nu trebuie ,daca ramanea ca ma'sa simpla de la tara cu frica LU' DZEU era ceva si nici nu trebuia sa miroasa a ceapa,ca aia batrana.
0
0
Invidiosiiiiii!
0
1
Delia cand era la Space Music si" nu pot sa cred ca m-ai uitat ca eram toata in rahat" nu avea atat de multe fite...in SL ul ala n***u cu numere de Bucuresti dar in plimbare in Baleare ca sa fiu discret.Parca mai era si cineva sa -i reaminteasca ca e doar o parvenita...Anii au trecut si a dat parvena de Balenciaga cu tot cu obiceiurile conducerii Balenciaga sau ale celor care promoveaza firma, pe scurt cam aceiasi care frecventau si insula lui Jeffrey Epstein.
0
0
uite cine a ajuns sa dea ectii de viata ? o distrusa care crede ca daca are spectacole dar n-are voce, poate da sfaturi. nu mia promovati nonvalorile.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016