REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Demi Moore și Bruce Willis vor deveni bunici pentru prima dată

Demi Moore și Bruce Willis vor deveni bunici pentru prima dată

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 469

A venit momentul ca Demi Moore și Bruce Willis să devină bunici pentru prima dată. Fiica lor cea mare, Rumer Willis, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Demi Moore și Bruce Willis vor avea primul lor nepot. Fiica cea mare a celebrilor actori este însărcinată și a dat vestea în mediul online deja. Rumer Willis a postat o serie de fotografii cu burtica de gravidă, avându-l alături pe iubitul ei, Derek Richard Thomas.
Rumer îi face pe Demi Moore și Bruce Willis bunici pentru prima dată

Marți, Rumer a făcut marele anunț pe Instagram, prin intermediul unor poze de colecție în care se vede burtica. Actrița de 34 de ani a pozat cu iubitul ei pentru a face publică bucuria lor.

Copilul celor doi va fi primul nepot al bunicilor Demi Moore și Bruce Willis. Moore deja a preluat postarea fiicei ei șia pus-o pe pagina sa de Instagram cu descrierea: „Intru în era mea de bunică sexy, ciudată și dezechilibrată”.

Rumer, care a câștigat sezonul 20 al show-ului "Dancing with the Stars" a și comentat la postarea mamei ei. „Te iubesc, mama!”, a scris viitoarea mămică.

De asemenea, soția actuală a lui Bruce, Emma Hemming Willis, a distribuit postarea lui Rumer și a menționat că sunt „încântați”, pentru că „veștile despre venirea copiilor sunt vești fericite”.

La rândul ei, sora mai mică a lui Rumer, Tallulah, și-a arătat entuziasmul în mediul online, preciznd că „țipă” de fericire. Totodată, viitorii părinți au fost felicitați de prieteni și apropiați, printre care s-au regăsit și multe vedete.

Aparent, boala de care suferă Bruce Willis nu-i mai permite să fie activ în mediul online. la începutul lunii, familia dezvăluia că starea lui de sănătate se deteriorează, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510