REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Demisii înainte de ședința CEx. Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București! Fifor pleacă din Guvern!

Demisii înainte de ședința CEx. Gabriela Firea și-a dat demisia de la șefia PSD București! Fifor pleacă din Guvern!

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:06 513

Înainte de ședința CEx, Fabriela Firea a anunțat că și-a dat demisia de la PSD București. ”Domnia Sa (n.red. Liviu Dragnea) s-a ocupat să-și lichideze adversarii. Erau oameni cu responsabilitate care au dorit să pună pe primul plan interesul cetățeanului”, a spus Firea. Și Mihai Fifor a anunțat că va pleca de la Ministerul Apărării, pentru a se alătura echipei la partid. ”Am considerat că pot să merg lângă echipă, la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun.

Prin urmare, am decis împreună cu prim ministrul și președintele PSD, Liviu Dragnea, să-mi depun demisia, să pot să merg la partid”, a spus Fifor, considerat unul dintre cei mai performanți miniștri din Cabinet.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
4
2
Va rog insistent sa va ocupati de nevestele voastre pt ca au buzele crapate de vand si ne gadila cand ele ne sug pula . Noi le platim regeste , se vede cred din ceea ce va aduc acasa . Important e voi sa dati muie pe fb , iar noi sa le dam fizic , si toti suntem multumiti . Ala cu muie psd , asa face fiica ta , ia muie de la psd-isti , e dulcica .
2
3
Nu stiu cum o sa faca la S A FURAT MIREASA si dimineata cand se joaca gaina la AFTERPARTY pe ce ring va fi anuntul mirelui si dansul gainii?N as vrea sa ratez momentele ca la dar n as contribui atata timp cat nici nu m au intrebat daca vreau asa ceva sau daca imi place meniul,niste familii nesimtite ambele tabere pline de tradatori astia dau divort curand si noi dam darul
5
0
De centenar se mai aude ceva ? Sau ca la nunta :rudele miresei, ale mirelui si ale nasului vor dansa Hora Unirii in ringuri separate si pe ritmuri diferite ?
5
3
....,,bagata de cine trebuie,, ....stie google:decedatul de ieri, - search ,,mihnea constantinescu foto agerpres 2014 dineu principele Nicolae,, - google sectiunea imagini
2
0
Inca doi paraziti???Ca nu erau destui!
9
0
ia priviti ce propun astia care blesteama psd.cautati alinamaria de ruomanie facebook.E o duda,varianta feminina cu epoleti,bagata de cine trebuie lClip video caleasca.Niste babe platite probabil,urla ce ii place alinei: nicolae rege.nicolae vrea sa conduca tara.cautati Karuna studio facebook sa vedeti cum se pregateste regina alina sa va conduca.Poporul de dobitoci e gata pregatit sa aplaude regina?si sa nu mai voteze ca sa poata schimba un presedinte la 5 ani?Priviti pt cine se zbat monarhistii sa conduca tara.Doua putori trimise la munca de calinic si care stau cu nasul in pahare...
14
2
Orice sut in fund e un pas inainte.Valabil si la Firea.
8
0
Trece-ti la munca, lichelelor!
14
0
Daca ii luati pe fiecare in parte si de la psd si de la alte partide veti constata ca in interiorul lor au fost si sunt niste multe javre monarhiste care fiind desemnate in functii cheie s-au comportat ca lupii imbracati in oi cu aceasta tara.Au furat cat au putut,au retrocedat catre cine impartea cu ei.Toate astea cu dublu avantaj :odata pt ei beneficii materiale si partea a doua,discreditarea politicienilor in fata votantilor spunand ,,vedeti,politicienii fura,ar fi bine sa avem monarhie,un rege credincios,,.Vax! Se vor gudura si atunci profitori si vor suge prin taxe ca darile pt boieri.
18
1
Sa si dea demisia si din functia de Primar General! Uite asa se duce dracu PSD ul, se cearta intre ei pe ciolan ca chiorii!
10
5
Psd a distrus tara de la 89 pana azi a darmat industria munca lui ceausescu si fura se imprumuta suntem vanduti
11
4
Cand l-am vazut pe dragnea cu valizele am crezut ca se duce la puscarie,dar asta nu pleaca pana nu distruge toata tara PS cum e sa te cheme dragnea si sa fii din satul GRATIA ,asta este bantuit de cand s-a nascut de obsesea asta
11
3
ce ii merge trompeta,,parca joaca taramtela cu Tariceanu.
4
0
Prafu si pulberea sa se aleaga de psd . Ati nenorocit tara asta . Ati furat si mintit poporul asta cum a vrut muschi vostri . Intentinat tineti poporul in saracie ca sa puteti sa ii cumparati cu catva mici si o bere si promisiuni de mariri a pensiilor care de fapt nu sunt mariri ce scumpiri a tuturor produselor . Daca era ocupata Romania nu avea sa ajunga in halul asta de saracie . Mila nu va este cum nu ii este mila unei hiene de vanat . FOCUL SA VA ARDA MIZERABILILOR .
13
5
...madam a fost persoana cand in campania prezidentiala a debitat enormitatea aceea cu "vanzatorul de copii" ce nemernica...
7
2
acum ai sa ajungi o neica nimeni stimata doamna ai latrat destul ai uitat ca daca nu era partidul indiferent cum se numeste el nu ajungeati aici,asta e clar pentru toata lumea!ai crezut ca colegii or sa te sustina te-au lucrat ca o meriti stimata doamna !
6
6
mie-mi pare rau de fifor considerat de pupincuristi, analfabeti si fraieri drept unul din cei mai peformanti ministri din cabinetul pulii. Sunt dezamagit ca nu si-a mai indeplinit dorinta de a cumpara cateva submarine grecesti si alea balistice !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
14
4
mahala curata la acest partid .......
19
2
Felicitari d-na Firea, nu ramaneti intepenita pe functii ca cei din jurul lui daddy, in frunte cu el, aveti viitorul in fata, succes
9
10
asa e cand nu esti capabila sa faci nimic, cariera ei s-a limitat la cititul de prompter
13
4
si uite asa puscariasul draknea si-a trecut Romania pe persoana fizica, este dictatorul ce a luat cu succes locul pui Ceausescu- continua sa jefuiasca tara si sa-si puna nanlfabetii in functii cheie ce au o singura sarcina- executarea ordinelor dictatorului. Inca nu sunt dumerit, cu ce l-a prins slugoiul tudorel sau in schimbul carui troc?
14
2
Fosta amanta a lu' Tariceanu aka Manechinul spion maghiar de ani buni,a fost abandonata dupa ce a fost in prealabil fututa la propriu si cu banii luati tot la propriu numai ca banii aia nu erau ai ei ci faceau parte din bugetul administratiei locale dar in teorie erau ai Gabrielei si au ramas tot la categoria luati.Cu ce tupeu vine aceasta Delia Budeanu,pastrand proportiile comparatiei,si ne vorbeste de drama suferita? Cand recitai Dulce Romanie pe scena cu accent peltic de Daffy Duck in varianta feminina cum era?dar cand lucrai pentru Felix Voiculescu si manipulai informational plebea?
13
5
Am o lacrima!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510