REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.9° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Denisa, copila dispărută de 5 zile în Tulcea, a fost găsită

Denisa, copila dispărută de 5 zile în Tulcea, a fost găsită

Ana Maria LIPAN 5 martie 2023 | 08:04 7459

Fata dispărută misterios din Mahmudia, a fost găsită la sute de kilometri depărtare, tocmai într-o gară din Timişoara. Copila de 14 ani a plecat de acasă în noaptea de 28 februarie spre 1 martie. Și-a luat pușculița cu bani şi a lăsat familiei un bilet în care spune că urmează destinul unui personaj dintr-o carte extrem de populară printre copii, "Pisici războinice".  Ieri, sute de oameni şi polițiști au căutat-o prin pădurea din apropierea casei din Tulcea, informează observatornews.ro.

Denisa, copila disparuta de 5 zile in Tulcea, a fost gasita

Denisa, o copilă de 14 ani dintr-un sat din Tulcea, a plecat în urmă cu cinci zile de acasă. Părinţii bănuiesc că fata s-ar fi pierdut în lumea poveştilor şi ar fi confundat realitatea cu ficţiunea. Ar fi fost fascinată de Pisicile Războinice. 36 de cărţi care urmăresc patru clanuri de pisici sălbatice ce conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Denisa a plecat în aventură pe urmele personajului principal, o felină roşcată, botezată Stea de Foc.

Înainte să plece de acasă, fata a lăsat un bilet în care spunea că a plănuit de 4 luni aventura

Poate cel mai important indiciu pe care poliţiştii l-au avut a fost scrisoarea pe care fata a lăsat-o. Acolo recunoştea că toată această aventură a fost planificată de cel puţin 4 luni. Nu şi-a luat cărţile, dar şi-a luat toate economiile - 200 de lei. Denisa ar fi ieşit pe geam şi s-a făcut nevăzută în pădure. Peste 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari au căutat-o pe fata de 14 ani prin pădure. Inclusiv o dronă a fost ridicată astfel încât să fie indentificată, însă fără urmă.

Denisa a fost găsită azi dimineață, într-o gară din Timișoara

Abia în urmă cu câteva ore a fost găsită, într-o gară în celălalt capăt al ţării, în Timişoara. A fost preluată de Protecţia Copilului şi familia a fost anunţată că poate veni după ea.

Pisicile Războinice sunt extrem de populare în rândul adolescenţilor din toată lumea. Au fost publicate prima oară în 2003 şi s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări. Au apărut inclusiv pe lista New York Times a celor mai cumpărate titluri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PYSYKA razboinica!! O copila de 14 ani cata minte sa aiba si ea??! A vrut sa evadeze din mediul ei de viata klar! E bine sa se bucure de copilarie dar fara exagerari!
2
1
dar mai bine o duceti la ginecologie si vedeti ce va zice acolo, cred ca s-a dus la placere fata asta
5
5
Pentru RELU E problema ta cum produce mama bani? Vezi-ti de treaba ta nesimtitule.
8
2
Are deja cont pe Only, dati search dupa "mica_muista_visatoare", de obicei intra dupa 7 seara, se filmeaza cu telefonul asa ca o sa se vada cam p***t imaginea. Nu judec, nu dau cu parul, fiecare este liber sa faca ce vrea cu corpul sau si este treaba ei cum produce bani.
14
6
Adevarul ca are fata de kurwa, ar merge un videochat cu masa lui GIGI
0
12
@MOTANU Hai nu mai fi asa de speriat, fata poate sa invete meserie de la ma-ta despre Onlyfans.
8
0
Cat de dobitoci puteti fi unii dintre astia de mai jos?!A fost gasita fata,cautarea nu o va plati nimeni pt ca militienii oricum au salariu,toate bune si frumoase si pe only fans o sa faca treaba multa nimeni alta decat ma-ta,ca p***t te-a mai facut
3
8
Only Fans imbracata in pisicuta, asta o asteapta dupa ce implineste 18 ani, tantaloaica.
12
7
DE UNII COPII LA VARSTA DE 14 ANI NU AU CITIT O CARTE. UNII CITESC MANELE IN CASTI SI VOR LUA BACUL PE DUNARE LA c******i,CEGANI,GALATI.DE ACEEA PARINTII SUNT SUPARATI PE NOUA PROPUNERE A MINISTERULUI INVATAMANTULUI CU EXAMENUL DE ADMITERE LA LICEU.DIN DOSARE IN DOSARE VOR SA DEVINA INGINERI...VAI DE CAPUL VOSTRU VIITORII ANALFABETI MANELISTI
14
0
stati linistiti asta o sa va plateasca voua pensiile .
9
0
Ar fi bine sa plateasca parintii toate cheltuielile de cautare .
10
10
Asta e grija ta? Cine suporta cheltuieli de căutare? Statul ca a furat destul. Sau mata
15
4
Trebuie studiat foarte atent , firul povestii....
15
9
Ori e dementa, cu probleme de sanatate la cap, ori este o mica mincinoasa! Oricum , parintii sa mearga cu ea, la doctor!
13
10
Bn ca a fost gasita in viata!!!
20
2
Bine ca a fost gasita in viata! Restul nu mai conteaza.Ar fi bine sa se apuce de scris carti;are imaginatie din plin!
23
5
Consecintele propagandei tefeliste. Cine suporta cheltuielile de cautare?
12
21
Cu ce tenta, prostovane?
12
2
Catre Popescu: Da, ma, un copil de 14 ani citea carti. Spre deosebire de tine. Daca era baiat, vorbeai altfel despre el? S-a umplut Romania de destepti ca tine cu comentarii la fel de inteligente precum masa mea din bucatarie.
31
4
Cred ca citea alte carti, cu alta tenta.
8
30

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712