REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Denise RIFAI, despre proteste: Nu ne CONDUC câțiva HULIGANI. Ei nu sunt ROMÂNIA

Denise RIFAI, despre proteste: Nu ne CONDUC câțiva HULIGANI. Ei nu sunt ROMÂNIA

Replica API 30 martie 2021 | 14:21 6110

Jurnalista Denise Rifai critică, aspru, ieșirea în stradă a unor ”huligani”, nemulțumiți de măsurile impuse de autorități pentru prevenirea infecției cu COVID-19, despre care spune că sunt ”plantați cu un scop precis”. ”Ei nu sunt ROMÂNIA! Democrație NU înseamnă proteste politice pe sănătatea noastră! Și noi avem dreptul Constituțional și Democratic la SĂNĂTATE!”

”Ce penibil! Ce proteste sunt astea?! Cine sunt cei care protestează cu petarde și de ce???! O Europă întreagă e închisă! Toate statele occidentale sunt închise și, la noi, câteva “capete luminate” din “distinsa” clasă politică au aglutinat niște agitatori/huligani, pe care i-au inserat între asa-zișii protestatari ca să arunce cu petarde! Deosebit!

Sper din toată inima ca Guvernul României să urmeze, cu strictețe, strategia pe care o au configurată pentru aceasta perioadă! Nu ne conduc câțiva huligani care, clar, sunt plantați cu un scop precis! Ei nu sunt ROMÂNIA! Democrație NU înseamnă proteste politice pe sănătatea noastră! Și noi avem dreptul Constituțional și Democratic la SĂNĂTATE!”, spune jurnalista.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca tuv-a-n gura. E lipsa de personal in multe sectoare si voi stati la mana intinsa. Huo!
0
1
s.o sugi la toti golanii
1
0
Vezi ca esti murdara la gura.
2
0
Hao siktir iubitoare de schiori si de balbaitzi
9
1
Adica cine protesteaza e huligan,donsoara? Parca am mai auzit undeva, candva ...
6
1
Cred ca va doriti o tara neguvernabila sa cada bursa sa aveti inflatie sa fie anarhie si dezastruin tara sa nu mai primeasca pensii bunicii vostri Spor
5
8
Fai sluga mm dara sunt oameni ce isi pierd casele ,raman in strada nu au pt chirie pt mancare de unde gati lu mata sai produca femeia la trotuar si barbatu la furat ? Sa.mai fie asa inca 2 luni si efectu de mai sus se v-a putea observa , alte state platesc sustin omul de rand informeazate nebuna draq
9
4
Asta e o panarama absoluta
11
3
mars in MM sa faci o clanta
17
5
Jurnalista? Curva asta obosita este denumita jurnalista? Hai mars in gura ma-ti de obosita dracu. MUIE PNL
17
7
sunt oameni normali, obisnuiti care muncesc nu ca aia cu rucsacele in spate imbracti frumos care semnau condica pentru multinationale in piata victoriei pe 10 august si aveau in frunte un presedinte de banca straina scutita de plata datoriilor catre tara de tradatorii de la putere. iar madam rifai nu intamplator si-a gasit locul langa huidu ca cine se aseamna, se aduna!!!
14
5
hai fii lina si ia-ti arahatul si du-te la origini..
15
6
esi iohanis cu geaca rosie in strada ai curaj nu vrei alegeri anticipate .....
17
8
Cine te-a intrebat ceva?
16
5
mueeeeeeee fa
17
9
Mi-se pare mie sau fufa asta are urme de sloboz in coltul gurii?
21
10
Este dreptul lor sa protesteze, asa vad ei lucrurile si trebuie sa acceptam acest drept daca vrem democratie, nu suntem obligati sa fim de acord cu solicitarile lor, parerea mea.
17
14
De aici m____o
16
7
cine a ramas fa, fara loc de munca?? coorvele traseistele si pestii? jegosii aia care flutura cheile la insalubrele lor cotete vara? ospatarii, manelistii, mars ma inutilii societatii!
20
16
Ori sunteti satui si nu credeti pe cei flamanzi ,ori niste paraziti precum Andrei Caramitru sau niste putori precum aceasta precupeata ! Oameni au ramas fara locuri de munca pana si patroni o duc greu si e firesc ca oameni sa-si strige nemultumirea!Daca nu-ti place stai in casa dar nu judeca pe altul care are alta opinie!
30
15
Iubitul lui Rifai: Ai vrea tu....dar esti prea prost....
12
9
In marea lor majoritate niste scursuri ale societatii, paraziti care traiesc pe spinarea noastra si din pomana electorala ,pleava societatii. Din pacate printre ei au fost si oameni loviti social de aceasta pandemie ,oameni carora statul nu le-a oferit alternativa.
30
15
Multe ciori, asistati lenesi, hoti si talhari care au furat mancare da nu de foame ci ca sa distruga si niste prosti manipulati de cei care au mirosit ca e bun momentul pentru anarhie si poate pun mana din nou pe ciolan. Tunurile de apa si bataie pe ei!
30
18
Precum in titlul RAMANIA SUGEO PARASUTA ORDINARA SUGATOAREA DE LA B 1
20
19
Asa a zis si ceuasescu , ala impuscat nu ala care zangane catuse ca un psihopat
20
11
Cativa ani am tot vazut-o pe asta punandu-si poalele in cap, in sprijinul javrelor neomarxiste. te-au dat afara, e vremea sa taci. Ajunge !
32
12
Acum 2 ani pe 10 august s-a iesit in strada pentru legile ciopartitr ale justitie , pentru ordonsntele 13 si 114 pentru inutilul referendum pentru familie ce urma sa aibe loc si lista e lunga dar in linii mari era impotriva PSDragnea care in cazul Constantei s-a dovedit catastrofal. In cazul de fata e vorba de niste restrictii din motive de pandemie care s-au luat si la un nivel mult mai dur in Germania, Grecia, Franta etc in Grecia e lockdown din Noiembrie.
34
12
Are dreptate! Oameni buni vreti sa iesiti la proteste! Uite aici motive: coruptia, nu avem nicio universitate in top 1000 in UE, n am adoptat moneda euro, nu suntem in Schenghen, SUA mentine obligativitatea vizelor pt romani, nu se recicleaza deseurile, avem cei mai multi analfabeti si lista poate continua
34
10
Nici eu nu sunt deacord cu toate restrictiile . Numai ca nu pot sa sustin huliganismu . Poti sa te manifesti dar nu cum s-au manifestat acei huligani . Este clar ca partidele politice psd si aur sunt interesate pentru a destabiliza si sa ajunga ciumati la putere . Nici nu vreau sa ma gandesc , cum ar fii aratat Romania cu ciumati la putere in perioada asta covid . Era un bun prilej pentru psd-isti de-a instaura DICTATURA . Sunt suparati ca au pierdut prileju si acum asta ar vrea sa se intample . Numai ca lumea nu stie .
36
18
Sunt traumatizata
20
7
Perfect de acord. Asa zisii demonstranti cu apucaturi de giboni, nihilisti si samavolnici nu reprezinta poporul. Hoardele de saltimbanci, imorali si needucati sunt oile unor ciobani care urmaresc un scop precis. Nu poti sa te comporti huliganic si sa ceri respect, nu poti injura medicii solicitand sa fii respectat, nu poti arunca cu pietre cerand libertate. Refuz sa cred ca atat ne inapoiat este acest popor, refuz sa cred ca sunt semeni cu apucaturi de neanderthalieni. Sa nu va inmultiti, ca sfat!!
35
33
Are dreptate, nu ma simt reprezentat de cei cativa rromi care habar n au pe ce lume se afla!!! Credeti ca lor le pasa ca se imbolnavesc? Va duceti la proteste si apoi va milogiti la medici sa va salveze vietile, idiotolor!!! Stati acasa, vaccinati va si protejati va, in felul asta vom putea birui!!!
32
34
Cine esti tu fa, prostituato sa ii faci huligani pe cei care au iesit in strada? Nu vrei tu sa le ei in gura maciucile ca sa se calmeze si sa nu mai iasa oamenii in strada? A dracului centurista, s-a ajuns si ea cu functie dupa ce a dat piz da in stanga si in dreapta si dupa ce a supt toate pulele nespalate de la toti labagii de prin politica!
42
31
Sugi poola!Cand hashtag rezist faceau mitinguri pe timpul PSDului de ce nu spuneai la fel ?
45
24
hai sictir de curva ordinara!
47
26
denise me gusta
29
19
in Orientul mijlociu
39
24

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016