REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
28.5° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Denise Rifai, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Dumnezeu

Denise Rifai, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Dumnezeu

A.F. 11 iunie 2024 | 00:00 267

Denise Rifai (38 de ani), una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, a vorbit, într-un interviu recent, despre momentele dificile cu care s-a confruntat în ultimii ani și despre relația pe care o are cu Dumnezeu.

Denise Rifai, dezvaluiri despre relatia pe care o are cu DumnezeuDenise Rifai, foto: Instagram

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări”, Denise Rifai, a vorbit recent despre cum a ajutat-o relația pe care o are cu Dumnezeu să treacă peste perioada grea prin care a trecut în ultimii doi ani. De asemenea, a dezvăluit că este o persoană care luptă foarte mult pentru dreptate și vrea să facă mult bine pentru cât mai mulți oameni.

„Am avut perioade grele. În aceşti doi ani a fost greu, am avut foarte multe necazuri cu părinţii mei şi, pentru că îi iubesc foarte mult, m-a destabilizat această perioadă. Am stat un pic retrasă în relaţia cu Dumnezeu până am înţeles că există un moment când te laşi Lui, când Îl primeşti în toată fiinţa ta. În momentul în care te laşi Lui, totul e bine, înţelegi că orice vine de la Dumnezeu. Există cumpene în viaţa noastră, şi eu am trecut printr-una, dar sunt foarte credincioasă. Iubirea pentru Dumnezeu e cea mai mare binecuvântare şi cea mai mare protecţie. Totul e acolo”, a declarat Denise Rifai, pentru viva.ro.

Denise Rifai: „Mi-ar plăcea la un moment dat să fiu eu ...”

Vorbind despre cum este Denise Rifai în viața de zi cu zi, prezentatoarea TV a mărturisit că este un om care își dorește să facă mult bine și i-ar plăcea să fie Moș Crăciun pentru a putea ajuta pe toată lumea. Totodată, timpul liber îl petrece făcând diverse activități:

„Sunt foarte sensibilă, foarte simplă în trăirile mele, sunt un om care vrea să facă mult bine, care luptă foarte mult pentru dreptate. Mi-ar plăcea la un moment dat să fiu eu Moş Crăciun pentru toată omenirea dacă s-ar putea. Mi-ar plăcea să ajut cât mai mult. Timpul liber îl petrec căutând să mă descopăr, să mă relaxez. Fac sport, mă plimb, citesc, stau cu prietenii, merg la film, vizitez locuri frumoase. Îmi place mult să dansez şi să ascult muzică. De asemenea, mă încarc spiritual prin meditaţie”, a mai spus ea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436