REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Depistați cu droguri de mare risc, la Festivalul Sunwaves

Depistați cu droguri de mare risc, la Festivalul Sunwaves

A.F. 29 aprilie 2023 | 09:39 3590

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și liniștii publice, au depistat sâmbătă, 29 aprilie a.c., în zona Summerland, Festivalul Sunwaves, 2 bărbați cu domiciliul în municipiul București, ce ofereau spre vânzare substanțe de mare risc altor două persoane, unui bărbat și unei femei. 

Depistati cu droguri de mare risc, la Festivalul Sunwaves

Drogurile de mare risc ce erau oferite spre vânzare erau ascunse/depozitate într-un autoturism marca Volkswagen Passat.

Depistati cu droguri de mare risc, la Festivalul Sunwaves

Persoanele au fost interceptate, legitimate și conduse la sediul DGPL Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

Depistati cu droguri de mare risc, la Festivalul Sunwaves

„Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“, au transmis reprezentanții primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hello nice to meet you. life's journey has led to this purpose for the light has seen you. Sometimes life tries to bring us down but the ability to stay strong and keep going makes us eventually winners and the light has recognized you to be part of an elite organization which is the Illuminati. Are you interested? Now to become a billionaire for fame, power, business and a lucrative position. Each new member will receive $1,000,000 as a benefit and $50,000 as a monthly payment, as well as a new home in any country of your choice. and a gold Mercedes Benz SUV MODEL 2023, Are you interested? Whatsapp: +2349074168350 or Email: susanneandreea1@gmail.com
0
0
mare să mă înceapă și am fost inițiat în Ordinul Mondial al Illuminati. După aceea, mi-au dat toate instrucțiunile și mi-au spus că, după inițiere, noii membri vor fi recompensați cu suma de 1.000.000 USD în numerar. Cu ajutorul lordului Felix Morgan. Am fost pe deplin inițiat ca membru cu drepturi depline al Illuminati. Dacă sfatul tău este că ai mai încercat un escroc sau că ai încercat vreodată, depinde de mine să te ajut să te alături, așa că încearcă pe Lord Morgan. Este cea mai bună șansă a ta să devii ceea ce îți dorești în viața ta viitoare. Contactați-l prin WhatsApp (+2348056051569) sau prin e-mail: (Illuminatiofficial565@gmail.com)
0
0
Cine te pune sa mergi la asemenea mizerii sociale?
7
0
replica ziar de kkt. De ce nu lasati lumea sa comenteze la articolul cu festival grill? cum sa ceri 40 de lei pe 3 mici ? nu sunteti normali.. 40 de lei pe 3 mici , sunt socat.
9
0
Va dati seama ce rusine!Cum sa fii prins de politia locala?Mai intelegeam diicot,jandarmerie,investigatii criminale(desi nu mai sunt nici ei ce-au fost fara comisarul barbulescu),dar politia locala?!???
2
0
Opera pensionarului de lux, a lasat in urma lui un oraș plin cu drogați
6
0
Sa se curețe orașul ca sunt numai drogați peste tot ii vezi cum stau prin masini si trag lini de pe telefoane miroase peste tot a iarbă zici ca e legal si n are nimeni ce sa le facă...
9
1
Bai CETATEAN, dacă ești nemulțumit de ce te-ai făcut polițist local? Du-te și muncește la privat
0
5
Ceea ce scapa la multi din titlu este ca Politia Locala i a depistat , astia saracii nici legea nu ii ajuta nici prea dotati nu sunt si ii mai calaresc si politistii nationali si totusi i au arestat . Stau si ma intreb structrurile care sunt pentri asa ceva ce fac care au bugete si aparatura de sute de mii de euro sunt antrenati si pregatiti pe banii statului roman ce fac unde sunt cate arestari au facut si ce cantitati . Felicitari politistilor locali care pana acum si eu ii mai injuram in gand pentru parcari oricum nu era din vina lor ca nu sunt parcari dar sunt primii cu care ai contact , dar de azi incep sa ii vad altfel daca ei au ajuns sa aresteze pt droguri .
9
1
Obișnuiți-va! Concerte și spectacole înseamnă droguri. Iar vara e sezonul lor.
10
0
Cat de p***t sa fii, sa te bage la puscarie gardienii de la locala.
7
6
iar vine filip mare sef oss sa scoate drogurile din sediul politiei si sa le dea inapoi pe strada prietenului lui vira hahahahhah
12
1
Multumim tuturor structurilor implicate in aceste zile, in special la Costinești
9
4
Cine mai vine sa dea interviuri in redactie dupa ? Daca nu tatal lor care nici nu a vazut si nici gura nu-i miroase :)))))
7
0
PENTRU DROGALAI GLONTU IN CAP SI GATA
11
4
La meciuri de fotbal vin asa zisi suporteri,de fapt niste rahati agresivi cu balega in loc de creier,la festivaluri de muzica vin in afara de tineri normali si insi cu mintile tulburi. Unde este multa lume,exista un procent de dezaxati,asta stricand atmosfera. Cand sunt luati pe sus de politie este bine,bine ar fi si daca mai departe legile ar pedepsi brutal aceste specimene.
11
0
Si pe astia tot Rafte i-a dat in primire, ii scrisese de la Ploiesti, unde cica ar fi zona crepusculara si nu scrie pixul, dar lui i-a iesit !! Nu degeaba e seful vanzarilor si la propriu si la figurat !!!
1
0
sa fie băgați cu Silvia in celula la poarta alba
2
1
O fi și bulanu ala spart, Filip ex militianu ala corupt?ca marfa avea și el de la fraieri.
5
3
10-15 ani ascunsi la intuneric.Ne nenorocesc copiii criminalii astia! Si festivalurile interzise, daca organizatorii nu sunt in stare sa gestioneze situatia! Felicitari politistilor. Iesiti din birouei si urcati-va pe ei!
19
6
LA PUERTA BLANCA FOR EVER BULANGIILOR
10
3
Felicitări poliția locala!
16
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016