REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Deputat Pro Europa, către Ion Ștefan: 'Sunteţi unul dintre miniştrii neperformanţi ai acestui Guvern'

Deputat Pro Europa, către Ion Ștefan: 'Sunteţi unul dintre miniştrii neperformanţi ai acestui Guvern'

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 1227

Deputatul Pro Europa Cătălin Nechifor a anunţat, marţi, că grupul său parlamentar va vota în favoarea moţiunii simple împotriva ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan, potrivit Agerpres.

Cătălin Nechifor

"Grupul Pro România va vota pentru moţiunea simplă la adresa domnului ministru Ion Ştefan", a spus Nechifor la dezbaterea moţiunii.

El l-a criticat pe Ion Ştefan pentru incoerenţă.

"L-am ascultat cu mare atenţie pe domnul Ion Ştefan şi am încercat să înţeleg şi am avut sentimentul ascultându-l că am în faţă un tânăr elev de vreo 40 şi ceva de ani, aşa cum este obişnuinţa la Vrancea la PNL, care învaţă pentru Bacalaureat, acela de toamnă. Este de neînchipuit şi de neacceptat să vezi un astfel de personaj cocoţat în fruntea unui minister extrem de important, ministerul care gestionează dezvoltarea locală în România, lucrările publice, un om care pare să aibă mari greutăţi în a înţelege noţiuni şi idei, fundamente, chiar şi cifre şi nu înţeleg de ce atâta emoţie şi atâta incoerenţă de la domnul Ion Ştefan pentru că este deja la al treilea mandat de ministru", a spus Nechifor.

Acesta a susţinut că ministrul Dezvoltării "frânează dezvoltarea României".

"Vă bateţi joc, din păcate, şi de acest PNDL pe care l-aţi moştenit şi la care nu aţi făcut nimic în plus şi aţi lăsat autorităţi publice să se descurce cum au putut, aţi blocat sumele de proiecte pe principii închipuite, pe noţiuni că s-ar fi fraudat (...) în anumite localităţi şi iată că ţara suferă. (...) Sunteţi, domnule Ion Ştefan, unul dintre miniştrii neperformanţi ai acestui Guvern", a arătat Nechifor.

Deputatul Pro Europa i-a solicitat ministrului Dezvoltării să vină din timp cu soluţii concrete pentru primari.

"Vă cer să veniţi cu o propunere foarte clară pentru primarii din Ţara Românească, care trebuie să aştepte de la dumneavoastră soluţii concrete, bugete concrete şi alocări concrete. Nu mai faceţi ca anul trecut asumarea bugetului prin răspunderea Guvernului. (...) Nu aţi făcut, din păcate, în această perioadă nici măcar o singură întâlnire importantă în teritoriu", a mai spus acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
citesti si te crucesti- oamenii acestia nu au pic de decenta, de constiinta, de realitate, de moralitate. Solicita corectitudine cand tu ai fost corect, dar daca ai fost un jeg, un hot, un mincunos care nu ai facut nimic palpabil, cum poti sa emiti astfel de solicitari? Pacat puteati fi, dar ati dat cu piciorul precum vaca on galeata cu lapte-un exemplu ptr tinerii in formare.Ce au inteles?, nu-ti trebuie scoala, functiile se obtin de analfabeti care pot fi oricand, oricum, oriunde, de oricine santajabili, pe ei nu-i intereseaza decat ce le intra in buzunar si ptr asta sunt capabili sa calce,
1
0
e programul ala in baza caruia s-au asfaltat drumurile direct pe pamant?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436