REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Sâm., 19 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6887
4.4° Constanța Sâmbătă, 19 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6887
 

Deputata Cristina Rizea a suferit un grav accident și a fost internată de urgență la spital!

Deputata Cristina Rizea a suferit un grav accident și a fost internată de urgență la spital!

Virgil STOIAN 19 octombrie 2024 | 00:00 693

Deputata Cristina Rizea, acum în PSD, trece prin momente dificile în această perioadă. După ce a participat la o emisiune, aceasta nu a fost atentă și a rămas cu tocurile înțepenite într-un grilaj, iar apoi a căzut și s-a lovit la genunchi. Deputata a fost operată vineri de menisc, însă are răni și la mâna dreaptă, dar și la umărul stâng.

Deputata Cristina Rizea a suferit un grav accident si a fost internata de urgenta la spital! Cristina Rizea

Cristina Rizea a fost operată vineri, 18 octombrie, de menisc în urma unui accident. Nu a fost vorba despre vreun accident de mașină. Aceasta a rămas cu tocurile înțepenite într-un grilaj, iar apoi a căzut și s-a lovit. Deputata se află încă în spital, însă se simte bine: „Am fost la o emisiune TV și când am ieșit din studio, nu am fost atentă și aveau acolo un grilaj și mi-am prins tocuri în acel grilaj, am căzut pe genunchi și apoi m-am rostogolit pe spate și am forțat genunchiul, pentru că piciorul a rămas pe loc. Inițial am vrut să mă duc spre casă pentru că am crezut că o să îmi revin, pe drum nu mai vedeam de durere. Așa că l-am rugat pe cel cu care eram cu mașina să mă ducă la spital și azi de dimineață m-am operat de menisc. La genunchi e mai grav, dar am fost lovită și la mâna dreaptă și la umărul stâng... a fost o căzătură spectaculoasă“, a transmis aceasta pentru Replica de Constanța.

Deputata Cristina Rizea a suferit un grav accident si a fost internata de urgenta la spital! Cristina Rizea

Cristina Rizea nu a prins loc pe listele PSD

Cristina Rizea va avea nevoie de zile bune, dacă nu chiar săptămâni, de recuperare. Cu siguranță îi va fi greu, dat fiind faptul că se apropie campania electorală. Însă, nu este chiar atât de grav, pentru că nu a prins loc pe listele de parlamentar. Și, până la urmă, sănătatea este mai importantă decât orice bătălie politică, așa că Rizea va urmări de pe margine spectacolul electoral care se anunță unul incendiar.

Precizăm că Cristina Rizea a fost aleasă deputat din partea PLUS, în anul 2020. A mai trecut pe la USR și REPER iar din 3 aprilie 2024 face parte din echipa PSD Constanța. A candidat pentru primăria Valu lui Traian însă nu a reușit să câștige, iar din nefericire pentru ea nu a avut loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai purta tocuri...poarta tenesi,bascheți...orice fără toc,ca ești prea toanta sa porți tocuri
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677