REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
13.6° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Deputatul Focșa a făcut circ la vot: Credeți că sunteți la OnlyFans? Nu suport să țipe o muiere la mine! Video

Deputatul Focșa a făcut circ la vot: Credeți că sunteți la OnlyFans? Nu suport să țipe o muiere la mine! Video

Virgil STOIAN 9 iunie 2024 | 14:49 3676

Scandal la o secție de votare! Protagonistul este nimeni altul de Viorel Focșa, deputatul cunoscut pentru veleitățile de boxer, aplicate pe propria soție. Acesta a făcut circ la secția de votare 142, din incinta școlii 38, unde s-a legat de un bărbat că nu avea ecuson, scandalul continuând inclusiv cu președinta secției de votare. Motivul principal ar fi fost urnele de vot care care nu ar fi fost sigilate.

Deputatul Focsa a facut circ la vot: Credeti ca sunteti la OnlyFans? Nu suport sa tipe o muiere la mine! VideoViorel Focșa

M-ai agresat... îți fac plângere penală că m-ai agresat”, a spus Focșa, referindu-se la un votant. „Sunt demnitar. Ai pus mâna pe mine, nu te las... Să vezi ce te înfund eu pe tine”, i-a mai spus Focșa. „De ce n-ai ecuson, măi rânjitule?” i se adresează Focșa unui membru din secția de votare. „Sunt expert electoral. Am dat examen” îi răspunde tânărul. ”V-aș băga pe toți în pușcărie. Nu te iert pentru obrăznicia ta”, i-a mai spus Focșa. „Nu aveți urnele sigilate. Ați început să țipați la mine... credeți că sunteți la OnlyFans? Eu nu suport să țipe o muiere la mine”, a mai spus demnitarul.

Ce zice IPJ

„La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi prezentat la secția de votare nr. 142 din municipiul Constanța și ar fi constatat că urnele nu ar fi sigilate corespunzător. În cauză urmează a fi sesizată autoritatea electorală competentă. Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare”. au transmis reprezentanții IPJ.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un retardat care isi trimite copilul in clasa a 4 a la Lumina machiata si rujata. Nevasta umbla vanata la nivel zilnic.
1
0
Inainte sa ma bata, i-am calcat camasile din poze. Bine, nici eu nu sunt foart diferita.
0
0
Gunoiul asta de doi lei reprezinta tot ce e de c***t cu adevarat in p******a asta de societate. Nici ma-sa nu l-ar vota, ca sa nu mai spunem de nevasta-sa. Asta spune multe si despre noi.
4
0
Un k*t cu oki și p.zda asta de Focșa. Dacă a ajuns deputat are impresia ca e Dumnezeu. Auzi la el cik el e demnitar.Cine mm te a făcut deputat ma?
7
0
Focșa, un golan de -0 bani !
19
0
Focsa, definitia puroiului uman.
31
1
Așa e când nu te mai așteaptă nimeni acasă, îți ia juma de ora ca să votezi.
20
1
Asta trebuie eradicat de pe fata planrtei. Consuma oxigenul inutil.
23
2
Ăsta e cu mwya!
14
2
spa ga rii de la re pl ica de constanta nu va mai puneti oamenii sa abordeze cetatenii pe strada si sa i convingeti sa voteze cu cine vreti voi, slu gi lor, am dovezi o sa va inchid taraba
7
6
p***t că nu i-a dat un pumn direct în bot...asa merită jegurile astea...marele Focșa îl făceam mic de dracu-l lua..pe rabla asta Ăștia asa merita...
24
6
Foarte bine nea FOKSA! NU TYPS O MUYERE LA MATALE KATALE NU ESTI GLUGA DA COCENY
6
15
La pușcărie cu javrele la pușcărie
21
2
Un cretin frustrat.Oligoofren
32
4
Un jeg de om ca și partidul din care face parte!!
41
5
omul are multi pitici pe creer dasta e deputat!
34
4

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515