REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
22.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Deputatul mitralieră, noul coordonator al Dianei Șoșoacă în Argeș

Deputatul mitralieră, noul coordonator al Dianei Șoșoacă în Argeș

Virgil STOIAN 7 februarie 2024 | 08:59 905

Cătălin Rădulescu, cunoscut drept ”deputatul mitralieră”, revine în politică. Și revine la categoria grea, alături de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Deputatul mitraliera, noul coordonator al Dianei sosoaca in ArgesCătălin Rădulescu

Conform surselor noastre el urmează să se ocupe de coordonarea partidului Dianei Șoșoacă în județul Argeș.

Deputatul mitralieră încearcă să revină astfel în prim-planul vieții politice după ce a fost exclus din PSD în 2020 și a încercat să intre în Parlament pe listele PER.
Potrivit surselor politice, mai mulți foști parlamentari PSD și-au găsit un nou partid prin care să reîncerce accederea în Parlament: SOS România.

Partidul Dianei Șoșoacă a fost creditat cu peste 5% din voturi în unele sondaje de opinie și a devenit automat o atracție pentru foștii parlamentari dornici de putere.

Rădulescu a fost unul dintre deputații cei mai apropiați de Liviu Dragnea și care a sprijinit legile anti-justiție adoptate de liderul PSD, ar vrea, spun sursele noastre, să demonstreze că încă mai poate și să se răzbune astfel pe conducerea PSD Argeș, pe care nu o consideră demnă, și încearcă prin capitalul său de imagine să îi învingă la următoarele alegeri.

Diana Șoșoacă se pare că vrea să se înconjoare de foști oameni cu nume politic în noul său proiect, iar pentru listele de la alegerile europarlamentare va avea ca număr doi pe Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
p***t al satului cu un IQ de praf
1
0
Pai ce numai Simion cu Aurul lui sa culeaga toate rebururile politice mai este si Shoshoaca,se pare ca rushi vor neaparat sa conduca Romania speculand nemultzumirea justificata a romanilor fatza de binomul penal PSD---PNL si folosinduse de partidele astea aservite lor,numai ca romanilor avetzi grije ce votatzi pentru ca acum avetzi libertatea de a alege dar daca vin rushi in Romania prin S.O.S.sau A.U.R.atunci nu va mai fi democratzie in Romania ci va reveni mama Rusie si cei mai care au trait sub comunism cunosc lozinca astora:"cine nu este cu noi este impotriva noastra"exact cum au facut Rushi si cu Kazahi,Bielorushi si Ucraineeni care ei rushi in primele doua tzari au repus in functzii preshedintzi lor dupa ce poporul votase pe altcineva motivand ca atat Kazahi cat si Bielorushi au fost manipulatzi de propaganda SUA si U.E. care sunt dusmani Rusiei iar in cazul Ukraineenilor au trimis armata sa ii "elibereze"pe ukraineeni de nazishti care ii conduc.
4
0
bravo dragi romani. votati specimenele astea sa intre in Parlament si sa va determine viitorul . Nu e suficient ce de 30 de ani votati coruptii din psd si pnl, acum votati circarii care vor sa ne faca republica sovietica. Halal natie.....
5
1
il roaga pe iinfractorul stroe se rezolva cu pesedeul.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620