REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre Diana vs. Silvestru Șoșoacă: 'Doi cretini se ceartă zilnic!'

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre Diana vs. Silvestru Șoșoacă: 'Doi cretini se ceartă zilnic!'

A.C. 6 aprilie 2024 | 22:36 1304

Divorțul dintre Diana și Silvestru Șoșoacă îl determină pe deputatul PSD Radu Cristescu să aibă o reacție dură pe rețelele de socializare. Parlamentarul se arată indignat că televiziunile din România alocă spațiul larg acestui scandal. Cristescu îi face pe cei doi protagoniști „cretini”.

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre Diana vs. Silvestru sosoaca: 'Doi cretini se cearta zilnic!'

„Doi cretini se ceartă zilnic în spațiul public! Îi cheamă Șoșoacă. O ea și un el. Nu mai poți deschide televizorul fără sa dai de cea mai îndrăcită telenovelă politică”, a transmis deputatul Radu Cristescu.

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre Diana vs. Silvestru sosoaca: 'Doi cretini se cearta zilnic!'postarea deputatului Radu Cristescu

„Șoșocarii se ceartă, se bat, se înșală, plâng, se înjură, divorțează, se acuză, se scuză, se reclamă la poliție, iar plâng, iar înjură și tot așa de saptamani bune. Iar televiziunile lasă deoparte totul ca să prezinte, live ori inregistrare, poalele in cap ale Șoșocarilor. Undeva, într-un colț, Vulpița crapă de invidie, probabil. Ar fi fost prea mult în orice vremuri, dar cand totul se petrece in periooada electorală, PUTE! Nu mai poți deschide nici măcar ușa la frigider fara sa dai de hipopodrama Dihana, amazoana bălților de nămol, balerina glodului și libidinosul șoșoi Silvestru, autointitulat "creierul" SOS, mai degrabă un RĂNTAȘ de la care te apucă voma și diareea”, a continuat Cristescu.

Deputatul PSD Radu Cristescu, despre Diana vs. Silvestru sosoaca: 'Doi cretini se cearta zilnic!'Diana și Silvestru Șoșoacă

„Din păcate, acești doi cretini compromit, ideea de naționalism, suveranism, românism, patriotism! Și nu sunt singurii... Mare e grădina lui Dumnezeu, dar (prea) mulți i-au sărit gardul”, a concluzionat Cristescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi skeletzi se trag de piele
1
0
alt mancator de rahat,trimis de basescu la PSD
2
1
ba boule! tu esti mai zdreantza decat zdreanta aia de sshoshocara! toti sunteti! e bine ca te caci dar rau, ca doar pe tine! sa va iau in plua de jeguri cu pulitica voastra! oamenii muncesc si voi o ardeti pe banii din impozitele lor! mouistilor!
5
2
Nu ne interesează viața lor particulară . Circul lor este sa ne distragă de la problemele noastre ....dar neinteresant pentru noi cei care am învatat carte și înca gâdim
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712