REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Deranjat de muncitorii care reabilitau strada, un individ mascat și dotat cu săbii s-a dat în stambă

Deranjat de muncitorii care reabilitau strada, un individ mascat și dotat cu săbii s-a dat în stambă

Victor ROTARU 10 septembrie 2023 | 00:00 3335

Andrei M., un bărbat din Năvodari, enervat de gălăgia produsă de muncitorii care lucrau la reabilitarea străzii pe care locuia, și-a tras cagula pe față, a luat două săbii de tip macetă, și a ieșit să-i potolească pe muncitori. Ajuns lângă muncitori, acesta a început să lovească cu cele două macete utilajele de la fața locului și nu s-a potolit până nu și-au făcut apariția oamenii legii.   

Deranjat de muncitorii care reabilitau strada, un individ mascat si dotat cu sabii s-a dat in stamba

Totul s-a întâmplat atunci când polițiștii din cadrul Poliției Năvodari au fost solicitați să se deplaseze pe strada Macului din Năvodari, unde o persoană se manifesta agresiv față de angajații unei societăţi care efectuau lucrări pe stradă. În temeiul sesizării organele de poliţie s-au deplasat la faţa locuilui unde i-au identificat mai mulți bărbați care au relatat că sunt angajaţi la societatea care efectuează lucrări pe strada Macului din Năvodari. La un moment dat, dintr-o curte alăturată a ieşit un bărbat care avea în mână două obiecte tăietoare-înțepătoare tip sabie, cu care s-a apropiat de utilajul în care se afla Ionel M. și Blanaru M. şi a început să-i ameninţe atât pe aceștia cât şi pe ceilalţi muncitori. Muncitorii au oprit lucrul şi au mers în capătul străzii. În timp ce organele de poliţie discutau cu echipa de muncitori, la faţa locului a venit autorul, neînarmat, care a menţionat că este deranjat de gălăgia pe care aceştia o fac. Organele de poliţie l-au legitimat pe autor stabilind că se numeşte Andrei M.

Cu ocazia audierii, persoana vătămată Ionel A. a declarat că el împreună cu colegii săi execută lucrări pe strada Macului din Năvodari. La data de 22 februarie 2023, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla la serviciu, lângă utilajul cu care se executau lucrări a venit un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă şi care avea în mâini două săbii, după care a început să-i ameninţe pe lucrători devenind violent, întrebându-i pe muncitori ce caută acolo. Bărbatul avea un comportament agresiv şi flutura cele două săbii, după care a început să lovească cu aceste săbii utilajul cu care se executau lucrări.

Deranjat de muncitorii care reabilitau strada, un individ mascat si dotat cu sabii s-a dat in stambaMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au dispus încetarea procesului penal față de Andrei M., cu antecedente penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, ca efect al intervenirii retragerii plângerii prealabile.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu eram. Travestita.
1
0
il asteptam si la cta!
8
3
Orasul unde nu trebuie sa fi la master chef ca sa ti iei 3 cutite
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166