REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
25.1° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Deschidere fastuoasă de an școlar la liceele din Constanța! Video

Deschidere fastuoasă de an școlar la liceele din Constanța! Video

Virgil STOIAN, A.V., E.B., D.I., R.D., 9 septembrie 2024 | 09:24 2600

Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” din Constanța a avut loc luni, 09 septembrie 2024, la ora 09:30. La eveniment au fost prezenți prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, inspectorul general școlar al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Mihai Sorin, adjunct al comandantului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar șef Nicolae Simion, directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Constanța, Ramona Iliuță și colonelul Mihai Georgescu, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” dar și Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoSilviu Coșa și Sorin Mihai

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoIonuț Rusu

Deschiderea noului an școlar. Elevii se întorc la școală după vacanța de vară

Luni, 9 septembrie a.c., școlile din întreaga țară și-au deschis porțile pentru a-și primi elevii. Festivitățile de deschidere au avut loc în toate unitățile de învățământ, lucru care a aglomerat atât curțile unităților de învățământ, cât și străzile și bulevardele.Odată cu începerea noului an școlar, atmosfera din curțile școlilor a fost una plină de emoție, cu părinți vizibil emoționați și copii nerăbdători să își revadă colegii și profesorii.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! Videoelevi la liceul Mircea cel Bătrân

Începutul noului an școlar nu este doar un moment important pentru elevi și profesori, ci și pentru părinți. Printre părinții emoționați, care au venit să-și susțină copiii, s-a numărat consilierul județean Răzvan Filipescu.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoRăzvan Filipescu

Și Marius-Horia Țuțuianu a fost prezent la evenimentul de deschidere al noului an școlar la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, alături de soția sa.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoHoria Țuțuianu și soția

La eveniment a fost prezent și fostul primar Decebal Făgădău, venit cu rucsacul în spate, ca un școlar conștiincios.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoDecebal Făgădău

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoLiceul Mihai Eminescu

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoLiceul Mihai Eminescu

Peste 100 de milioane de euro din PNRR

Județul Constanța se mândrește pentru anul școlar care a trecut deja, cu rezultate extraordinare, ar fi dificil să am o amplă enumerare și să vă captez atenția. Ne mândrim cu rezultate excepționale, cele mai bune rezultate din ultimii ani la evaluările naționale. S-au adunat 100 de milioane de euro în județul Constanța, prin proiecte PNRR și sunt în contabilizare. Vă mulțumim că avem acest succes și sunt convins că avem posibilitatea să creștem împreună frumos. Mult succes tuturor, să avem un școlar extraordinar!”, a transmis Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța.

Deschidere fastuoasa de an scolar la liceele din Constanta! VideoAdriana Câmpeanu, Ionuț Rusu, Mihai Georgescu, Silviu Coșa, Sorin Mihai

Este o onoare deosebită să mă aflu în fața viitorului acest oraș și al întregii Românii. Voi nu aveți mai părăsi orașul Constanța, nu veți mai căuta un alt oraș în care să vă faceți viitorul. Aveți o directoare care vă ajută, aveți o echipa deosebită. Vă doresc succes în continuare!”, a declarat Ionuț Rusu.

Video 1:

 

Video 2:

 Liceul Mircea cel Bătrân

Video 3:

Liceul Mihai Eminescu

 

Video 4:

Liceul Virgil Madgearu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De nu au adus și lăutari,mici și bere?Și banere electorale.Și steaguri rogvaiv.Și fluturași cu pariuri sportive.Și sondaje de opinie aranjate, referitor la legalizarea drogurilor.Și promovări la săli de tras cu arma,că avem mulți deținători de arme.Si publicitate la meditații particulare,pentru a învăța cât de cât ceva.Si multe altele ce puteau face totul mult mai realist.
3
0
Deschideri fastuoase la scoli de prestigiu, dar în zone intens populate , cu copii mai mulți, grădinițele funcționează în vestiare amenajate. E posibil asa ceva?
6
1
Exact ca nu ne intereseaza pe noi,elevii de mincinosii astia si discursurile lor comuniste,plictisitoare si cu limba de lemn.Huooooo
9
0
Ce au facut mwistii astia pentru scolile din judet inafara de a se trage in poze
11
0
Bai,ce le mai place puliticilor să fie trași în poză indiferent de ocazie,să pară foarte interesați de ce și cum. Șmecheri de șmecheri.
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275