REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Descinderi la Constanța: Recidivist, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Descinderi la Constanța: Recidivist, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

A.F. 15 iulie 2024 | 00:00 1474

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, Biroul de Combatere a Traficului de Droguri, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat (arestat în altă cauză), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Descinderi la Constanta: Recidivist, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în zilele de 13 și 14 iunie 2024, în urma punerii în executare a unui mandat de aducere emis pe numele bărbatului în cauză (într-un alt dosar penal) și ulterior, pe parcursul efectuării percheziției, la domiciliul acestuia au fost descoperite și ridicate 96 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), aproximativ 15 grame de substanță cristalină (3-CMC, drog de mare risc), 8 grame de cocaină (drog de mare risc), comprimate conținând alprazolam și diazepam (droguri de risc), obiecte purtând urme de substanță, un cântar electronic, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

Descinderi la Constanta: Recidivist, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 12 iulie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului în cauză.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție.

Descinderi la Constanta: Recidivist, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Acțiunea a beneficiat de sprijinul  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s***a recolta, dar si caldura-i mare + lenea! au fost doua zise festivaluri, chiar s-a baut aghiasma......
0
0
Dodo, tot tu esti, sifonule ??!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510