REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Descinderi la Dragonul Roșu: I-au rupt cu amenzile pe comercianți

Descinderi la Dragonul Roșu: I-au rupt cu amenzile pe comercianți

Virgil STOIAN 8 mai 2023 | 10:05 2065

Joi, 04 mai 2023, peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au verificat 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu.

Descinderi la Dragonul Rosu: I-au rupt cu amenzile pe comercianti

”Au fost aplicate 312 sancțiuni contravenționale în cuantum de 1,55 milioane de lei, în principal pentru neevidențierea în contabilitate a operaţiunilor economico-financiare efectuate și nerespectarea prevederilor legale referitoare la întocmirea şi utilizarea documentelor justificative.

Atenționăm clienții centrelor angro să se asigure că primesc toate actele prevăzute de lege (facturi, chitanțe, documente de însoțire etc) pentru toate mărfurile cumpărate, deoarece monitorizarea și controlul antifraudă vizează inclusiv traseul ulterior al bunurilor provenite din aceste centre comerciale, fiind verificate toate etapele ciclului de comercializare, până la vânzarea către consumatorul final.”, arată un comunicat ANAF.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sa se angajeze ma la stat musca beata , du te tu la stat pe 2000 de lei vitelule lasa pe altii care i duc capu sa faca bani tu ramai la ideile tale personaj caricatura mai taci ca ne ai obosit
0
0
Lesouge pwllamica la kineji ! I.arupt la couaie da!! Siktir detedreacu. Praf in ochii broștilor! Azi și mâine se.hodinesc de atâta rupt miashplainciorbalor de ziua ioropei la bougetari. Mouyeer jegurilor la muncă!!!
1
0
nu ma intereseaza dragonul din bucuresti dar m-ar interesa de ce ma tine primaria in frig; este frig afara si in casa este la fel in miezul zilei ! iar seara, noaptea si dimineata este si mai frig; primaria nu vede / nu simte ca de cativa ani s-au schimbat anotimpurile si primaverile sunt reci pana in iunie ?
1
1
si patronul numit wa da mu ie o sa le plateasca...
2
0
ANGAJATI-VA BA LA STAT !!!! In privat nu faci decat sa pierzi banii , timpul si sanatatea , la STAT este f bine , nu ai presiunea realizarii plus valoare , nu ai target-uri , nu ai obligatii de plata la fiecare sfarsit de luna , ca sa iti iei salariul treuie sa ai venituri, altfel dai faliment , ca sa vinzi un produs ai o mie si una de obligatii , iar alti o mie si un de inspectori ai statului de la o groaza de directii vin sa te controleze , SA NE ANGAJAM CU TOTII LA STAT , LA STAT ESTE BINE , TRAIASACA STATUL LA STAT PE BANII FRAIERILOR !!!!!!!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510