REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Descinderi la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol asupra unui minor

Descinderi la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol asupra unui minor

Deria ISLEAM 8 august 2024 | 14:26 657

La data de 8 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere, în Municipiul București și în Municipiul Roșiori de Vede, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol asupra unui minor și complicitate la săvârșirea unui viol asupra unui minor.

Descinderi  la persoane banuite de savarsirea infractiunilor de viol asupra unui minor

În fapt, la data de 26 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 2019-2024, o minoră, care are în prezent vârsta de 14 ani, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 33 de ani, la o adresă din Sectorul 5.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în aceeași perioadă, părinții victimei, au înlesnit comiterea infracțiunii de viol asupra minorei, prin faptul că au acceptat ca bănuitul să locuiască împreună cu ei și cu minora, cunoscând și având reprezentarea faptului că bărbatul, în vârsta de 33 de ani, va întreține prin constrângere, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul subunității au efectuat 2 percheziții domiciliare în Municipiul București și în Municipiul Roșiori de Vede și au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele fiind depistate și conduse la sediul subunității, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol asupra unui minor și complicitate la săvârșirea unui viol asupra unui minor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Video

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516