REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Descinderi la SNSPA, în cazul sociologului Alfred Bulai. Video

Descinderi la SNSPA, în cazul sociologului Alfred Bulai. Video

Deria ISLEAM 20 august 2024 | 09:00 523

Trei percheziții au loc, în această dimineață, la SNSPA, în cazul profesorului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală la adresa studentelor.

Descinderi la SNSPA, in cazul sociologului Alfred Bulai. VideoAlfred Bulai

Cele trei percheziții sunt coordonate de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Ce salariu are Alfred Bulai, profesorul de la SNSPA acuzat de hărțuire sexuală

Poliția Capitalei a deschis o anchetă după acuzațiile de agresiune sexuală publicate într-o investigație online care îl vizează pe sociologul Alfred Bulai.

Marți dimineață, 20 august 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secției 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală,  fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universități din Capitală, în această dimineață sunt puse în executare 3 mandate de percheziție, la trei adrese din Municipiul București.

Cercetările sunt continuate de către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Anchetă extinsă în cazul sociologului Alfred Bulai, acuzat de hărțuire sexuală. Aproximativ 20 persoane au trimis sesizări și reclamații la Parchet

Potrivit afirmațiilor lui Bulai către fete, studentele trebuie să fie „sexicioase”, să aibă curaj „să-și expună corpul”. Le critica atunci când nu erau "așa", iar uneori le provoaca. „Dacă îți zic să te dezbraci, te dezbraci?”, se aude profesorul pe o înregistrare care face parte din investigația Snoop.

„Mi-a zis să mă duc la el (…) Nu mai stătusem niciodată în picioare dezbrăcată în fața cuiva. Și mi-a zis "Ia uite ce sexy ești, cum să n-ai încredere în tine". Și mi-a pus mâna pe țâțe (…) și pe fund. (…) Tremuram, nu mai eram coerentă”, a povestit una dintre victime.Sociologul de 61 de ani a negat toate acuzațiile.

Video

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa o luna de zile!? macarada ptr p****i! il salveaza serviciile.
1
1
Că buhai are nivelul de noradrenalina cam ridicat în perioada asta.El și cu amicul lui de nebunii,pileanu.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516