REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Descinderi la un traficant de droguri! Cu cât se mai vinde cocaina la Constanța?! Video

Descinderi la un traficant de droguri! Cu cât se mai vinde cocaina la Constanța?! Video

Virgil STOIAN 1 mai 2024 | 14:25 3542

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Descinderi la un traficant de droguri! Cu cat se mai vinde cocaina la Constanta?! Video

Astfel, la data de 1 mai 2024, a fost reținut un bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada  noiembrie 2023-aprilie 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, cercetatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat,  către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de cocaină, pentru sume cuprinse între 500 și 1.600 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
                                         
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne ferește,nici doctorul și nici pușcăria nu îl mai scapă pe Sarafu asta.E bolnav rău e clar,ce face foamea din om ferească dzeu,cu câtă răutate și câte minciuni inventează prin mesaje pe aici.Sincer nu se compara el niciodată cu Scupra ăla,ăla are case,are familie.Sarafu nu are nimica e un coate goale și așa va muri
1
1
Se pise Scupra pe voi scavilor care mancati c***t de el omul este tanc rusesc .nu face pescarie nu face camata nu are datori . Voi asa vreti sa l bagati in curbe se joaca cu mintea voastra .
2
0
S***a este iubita mea .vinde iubita vila si plec la Roma s o scot la produs
1
0
Cat vrei S***a pe casa pt ca vreau sa fac bar de bulangi pt ca o femeie nu a stat in casa aia saracule stai la panda sa faci chei la lume
3
0
Bai travestitule cu tricouri de dama pe tine tu vb de baieti .ai legat lumea t****i din coiciu cu masina ai uitat cand ai sarit gardul la Ceacea ai legat si pe baieti aia pe sedan pe bekir pe Luca . Hai poate exageram dar ce vrei ma tanvaiule de la Marica de la Tocia de la Rafte de la Dodo u mai zic .ai vb de nevastasa ai tocato si acum umbli cu el .vezi ca sa legat omul lui Dodo de la buc cu tigarile .nu mai mananci.nu vezi dormi imbracat mirosi a pisat cersetorule. Iti da Sile cate ceva .uuu provacatorule .
3
0
Infecti.au trecut de la trafic cu bramza la cocaina spalacita.sa va iau neamjl in p u l a de oieri spur ca ti.m u i e la toata makedonimea
4
0
Scupra nu a fost niciodata un smecher, q fost doar un hot mediocru in spania si nici in asta nu excela, nu are nici un talent , poate doar sa se atarne la cate o masa si un spriț , oricum nu o forta cu toata lumea , in oiata unirii cand juca la aparate era cuminte, depinde si de zona in care cersea haha
9
0
Scupra Mihai infectul care bârfește de toți,dar el praduieste și face denunturi non stop...toți care-l cunosc, este indicat să fugiți de el,ca dracu de tămâie.... Dacă nu credeți sau nu știți cu cine aveți de-a face,intrebati-l pe Tavi..ce i-a făcut...prieten de-o viață. Asta a fost prins în Spania cu bulangiul în cameră..trăiau amândoi...este un gunoi Întrebați smecheri adevărați dacă este adevărat sau nu...când l-au găsit cu bulangiu în baie..în Spania..... Ordinarul asta nu merita băgat în seama..este un gunoi al societății aromane...un fomist și un sărac lipit pământului.. Plus ca se trage din familie de bolnavi psihic cu acte...sifonul ordinar încearcă sa stea cu alții la mese ..pe la filicorii, le beuf,..și după se duce și dă pe bingă la politie. Pe Farmazon..și pe Fane chioru...i-a dat în primire de c*rând...numai asa ceva face gunoiul asta..
11
4
Scupra Mihai hoțul homosexual delator ordinar .
8
0
Dati o tura pe la Vama Veche! In drum, vizitati va rog si baietii veseli din Mangalia, poate vedeti cu ce se mai ocupa!
5
0
Cum vroiați să scape Rafte de arest preventiv, decât cu o sifoneală! Și el și Scupra Mihai..hotul ..doi armâni împuțiți știu doar sa facă denunțuri...și praduieli ..sa scape ei basma curată, Cum sa faci praduială și denunțuri...prietenilor care ai stat la masa,ai mâncat,ai băut,pe banii lui...și după te duci sa-l praduiesti??. Mars gunoaielor împuțite.. nici nu meritați sa scoateți capul în oraș, dar sa mai stați cu alții la masă...praduitorilor infecti
23
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364