REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
23.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Descinderi și cercetări efectuate de poliție, după ce un bărbat a murit într-un azil din România

Descinderi și cercetări efectuate de poliție, după ce un bărbat a murit într-un azil din România

Deria ISLEAM 24 iulie 2024 | 13:00 529

"La data de 23 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti - Biroul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară în localităţile Piteşti, Curtea de Argeş, Ştefăneşti şi Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice şi la locuinţele unor persoane fizice, cercetate într-un dosar penal privind inacţiune în asigurarea îngrijirilor medicale şi igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenţiei medicale de urgenţă, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Piteşti", precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Descinderi si cercetari efectuate de politie, dupa ce un barbat a murit intr-un azil din RomaniaÎn urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie şi sisteme de calcul.

De asemenea, a fost dispus transportul la spital pentru trei persoane. Două persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Argeş şi ai Direcţiei de Sănătate Publică.

La activităţile de percheziţie au participat peste 30 de poliţişti argeşeni din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, de investigare a criminalităţii economice, criminalistică, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, conform realitatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516