REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Descoperire macabră - Două cadavre de bebeluși, în cutii termoizolante într-o groapă

Descoperire macabră - Două cadavre de bebeluși, în cutii termoizolante într-o groapă

Virgil STOIAN 30 iulie 2023 | 00:00 2036

Vineri, 28 iulie, polițiștii din orașul Marghita, județul Bihor, au fost sesizați cu privire la o descoperire macabră în cimitirul comunei Spinuș.

Descoperire macabra - Doua cadavre de bebelusi, in cutii termoizolante intr-o groapa

Potrivit unor surse judiciare, într-o groapă săpată și acoperită pe jumătate cu pământ, au fost găsite două cutii termoizolante, în interiorul cărora se aflau două cadavre umane, unul fiind avorton și unul un nou-născut.

În urma examinării medico-legale a cadavrelor, s-a stabilit faptul că acestea prezintă câte o incizie suturată specifică autopsiei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu aproximativ o lună de zile, la solicitarea aparținătorilor, angajații unei societăți de servicii funerare au preluat cele două cadavre de la Maternitatea Oradea și le-au înhumat în cimitirul din localitatea Spinuș.

Firma de servicii funerare și-ar fi făcut treaba doar pe jumătate, lăsând cadavrele în groapa pe jumătate acoperită. Nu este clar la acest moment de ce aparținătorii nu s-au sesizat mai devreme, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi tineri sântem viitoru țări. Ști ce zic?
0
2
O tara nu frumoasa, ci foarte frumoasa! Din pacate cocalarii i-au nepadit pe oamenii onesti si corecti, iar concluzia popoarelor din vest este ce am scris mai jos!
3
2
asa e, aici chiar daca nu imi convine, iti dau dreptate. ma straduiesc sa raman in cei 10%, dar suntem minoritari si e foarte greu sa mentii directia!
3
2
In halul asta e 90% din populatie, adica majoritatea! Iar cum majoritatea dicteaza, atunci se poate afirma ca trasatura generala a poporului este de: nesimtiti, needucati, analfabeti, indolenti, hoti, criminali, c***e, pesti, traficanti de copii, etc
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510