REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Desfrâu în Vama Veche: beţi, drogaţi urcau și coborau din mașini, în mers! Video

Desfrâu în Vama Veche: beţi, drogaţi urcau și coborau din mașini, în mers! Video

Replica API 2 mai 2022 | 00:01 10653

Ziua de 1 mai pare să fi atras mai mulți turiști ca niciodată în Vama Veche. Strânși în număr mare, veniți care mai de care de prin țară, s-au adunat pentru a se distra pe cinste, nemaifiind afectaţi de pandemie. Cum Vama este recunoscută pe segmentul ei, tinerii nu s-au dezminţit şi s-au făcut praf şi... pulbere, începând să urce şi să coboare din maşinile aflate în mers. Haosul s-a instalat rapid, iar atmosfera a fost... de nedescris.

În ciuda faptului că 1 mai a început cu deschiderea marilor festivaluri din Mamaia Nord si Costinești, respectiv ”Sunwaves” și ”Beach, Please!”, pare că distracția s-a mutat şi în Vama Veche! Valul mare de turiști care s-a alăturat nebuniei ce a avut loc în acest weekend, pare să fi depășit numărul de 20.000.

Turiștii urcau și coborau din mașini, în mers

Fără răbdare, atât din cauza aglomerației, cât și a dorinței de a ajunge cât mai repede în miezul distracției, turiștii urcau și coborau din mașini, chiar dacă acestea se aflau încă în deplasare. Clătinându-se pe picioare, din cauza alcoolului sau, poate, a altor substanţe, tinerii luau calea plajei, acolo unde se ţineau petrecerile.

Cât mai aproape de autovehicule, dar fără teamă, tinerii treceau pe stradă ca la ei acasă!

Situație fără precedent în Vama Veche!

Din cauza aglomerației imense și a înaintării îngreunate în trafic, turiștii au fost nevoiți să își lase mașinile pe unde apucau.

Parcări în fel și chip, blocaje de minute în șir, tineri care nu se asigurau la trecerea străzilor au fost puținele întâmplări ce au avut loc în Vama Veche.

Nici responsabilitatea nu a fost la ea acasă, din cauza faptului că sticlele de bere erau aruncate pe stradă, direct la picioarele trecătorilor, fără a se ține cont de posibilitatea întâmplării unui accident în momentul în care acestea se spărgeau.

De asemenea, sticle de vin au trecut prin fața unor tineri, lucru ce a fost foarte aproape de a isca un scandal, printre trecători. Euforia, bat-o vina...

Deși mai toţi au părut încântați de atmosfera din zona cluburilor Expirat, Km 0, UnBar, Stuf Vama Veche, alții se chinuiau să iasă din imensa aglomerație.

"Nu aș fi crezut că o să vad vreodată Vama atât de aglomerată. Nici așa nu e bine... Nu ai pe unde să treci. Este dezastru! Încercăm să ieșim din nebunia asta și să ajungem la mașini... sănătoși", este una dintre declarațiile oferite de turiști pentru Replica Constanța, care a luat la pas stațiunea pentru a surprinde distracția tinerilor.

Poliția și Jandarmeria au fost prezente pe străzile stațiunii. Drumurile erau redirecționate, străzile blocate și oamenii dirijau singuri mașinile pentru a scăpa de îmbulzeala în care au intrat... fără să își imagineze măcar ce îi așteaptă.

Video:

“Am respectat ce îmi spunea GPS-ul și am ajuns fix unde era mai rău. O îngrămădeală de neimaginat. Nu puteam înainta, nu puteam întoarce, sute de oameni erau împrejurul mașinii. A coborât un prieten și m-a dirijat pentru că, altfel, nu știu cum reușeam să ies de acolo...“ a fost declarația unei tinere ajunsă într-o îmbulzeală de nedescris, la volanul mașinii pe care o conducea.

Alții s-au retras pe plajă cu prietenii, ignorând nebuneasca petrecere de pe faleza stațiunii și au încins un mic foc pentru a se încălzi.

În ciuda tuturor evenimentelor petrecute, distracția a fost în floare iar mulți tineri s-ar întoarce și în anul ce urmează pentru a profita și a se bucura de ziua de 1 mai în Vamă, așa cum s-au obișnuit.

Dimineaţa i-a prins pe plajă, iar mulţi au ales să se odihnească pe unde au apucat.

Video:

“Mișto rău în Vamă, mai venim și la anu’ , da?”, a spus o tânără, ce părea a fi foarte încântată de petrecerea ce i-o oferea stațiunea în weekendul de 1 Mai.

A.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am fost si eu a fost talent
0
0
Noi tineri santem viitoru tari
0
0
la cit botox si silicon si fals a fost in mamaia e normal .apropo se intreaba cineva de unde au astia bani de sampanie cu artifica de mii de euro ?
1
0
Imi place de Replica. La articolul platit de Sunwaves au taiat comentariile... ei care la orice ocazie incrimineaza consumul de substante... Bv. Bani sa iasa
0
0
E misto rau in Vama! Sa veniti neaparat si la anu. Daca atat va duce capul, nu prea e misto deloc!
1
0
American Dream
0
0
Viitorul tarii!!!
0
0
Spiritul de a fi vamaoaieot!!!, vai de mama voastra !
0
0
Inseamna ca politia si jandarmeria au fost degeaba, la plimbare, daca era haosul ala acolo. Ei oricum sunt degeaba de obicei. De ce ar fi facut exceptie acum.
1
0
Golani si golanie
0
0
problema este ca salvarile fac prea mult zgomot,noaptea,degeaba.daca se mai racoresc astia,nu se supara nimenisi asa erau inutili!
0
0
Avem mii de drogati , asta se vrea !
1
0
Si cati a bagat la racoare oamenii legii?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768