REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc

Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 1205

Un nou divorț zguduie lumea showbiz-ului din România. Andrei Aradits și soția lui, Andreea, s-au despărțit după 17 ani de căsnicie. Ce spune actorul despre relația actuală pe care o are cu femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cum a reacționat fiul lor când a aflat despre separare.

Despartirea momentului in showbiz-ul romanesc

Andrei Aradits a divorțat de soția și mama copilului său, după aproape două decenii de căsnicie! Actorul a fost cel care a făcut anunțul despre separare. Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” a vorbit despre motivele despărțirii, dar și despre reacția pe care a avut-o fiul său atunci când a aflat că părinții săi nu vor mai fi un cuplu.

Andrei Aradits a divorțat de soția lui, Andreea, după 17 ani de căsnicie

Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui, Andreea, împreună cu care are un băiat, 17 ani de căsnicie. Actorul a fost cel care a făcut anunțul despre separare și a vorbit și despre motivele care i-au adus în pragul unei despărțiri. A mărturisit că au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (...) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.
Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul unui podcast pe YouTube. Andrei Aradits a recunoscut că, după divorț, a mers la psiholog.

„Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, a mai spus actorul.

Cum a reacționat fiul lor când a aflat despre divorț

Întrebat cum a reacționat fiul lor, Eric, atunci când a aflat despre divorț, Andrei Aradits a spus că a mers cu el la psiholog și, deși a fost nasol o perioadă, a reușit să se adune și să își înțeleagă părinții.

„Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.”, a mai spus Andei Aradits, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-s astia si cui ii pasa de ei?!
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303