REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Detalii cutremurătoare din cazul părinților care și-au ucis fetița cu apă clocotită

Detalii cutremurătoare din cazul părinților care și-au ucis fetița cu apă clocotită

Andreea Vlaicu 3 martie 2024 | 12:24 4287

Noi detalii cutremurătoare din dosarul celor doi părinți din Prahova, condamnați la peste 20 de ani de închisoare pentru că și-au ucis cu apă clocotită una dintre fetițele de nici trei ani.

Detalii cutremuratoare din cazul parintilor care si-au ucis fetita cu apa clocotitapărinții vinovați de moartea fetiței 

Potrivit informațiilor din referatul procurorilor obținut de jurnaliștii de la ziare.com, temperatura setată pentru apa din boiler era de 120 de grade Celsius, iar copilul ar fi fost ţinut minute în şir sub apa fierbinte.

Potrivit anchetatorilor, cei doi soţi şi-au făcut o întreagă strategie pentru ca măcar unul dintre ei să scape de închisoare. Dar planurile le-au fost spulberate de bunica paternă.

Planul era ca mama să preia întreaga vină pentru a scăpa cu o pedeapsă mai ușoară din cauza problemelor psihice de care suferă. Planurile au fost dejucate din cauza declarațiilor făcute de tată și bunică.

Practic, aceste declarații nu coincideau, iar magistrații au decis să obțină mai multe probe prin interceptarea apelurilor dintre părinți. Așa au descoperit planul celor doi și au decis ca în prima instant să-i condamne la 20-22 ani de închisoare. Și bunica a fost condamnată în primă instanță la 8 luni în regim de detenție.

Părinții au contestat decizia, iar decizia finală va veni pe 4 aprilie când cei doi părinți vor afla câți ani vor petrece în spatele gratiilor pentru fapta lor, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am setată temperatura din cazan la 90 grade, dar o să se chinuie mai mult. Îi aștept ...
2
0
Nravo REPLIKAKA!! OLIGOFRENII PRESEY dinROMANISTAN!! Nu sunteti prostidegeaba,nu dunteti p****i da IERI DE AZI...
3
0
Pai o sa vedem cati ani o sa primesca ?...Aiurea ! Sa fie bagati sub dus, mamicuta cu taticutul iar apa calda sa fie setata la 120 de grade celsius, pentru ca acel copilas nevinovat de doar 3 anisori a trebuit sa suporte barbarismul parintilor lui nebuni si drogati. Sa fie tinuti sub dus pana cade carnea de pe ei, asta da pedeapsa, nu sa le dea 8 ani, scriu 5 carti si au un comportament adecvat si scapa cu 5 ani de executie, apoi ias si iau alt copil la rand. Moarte pentru moarte ! Se aude doamna Alina Gorghiu ? - ministrul justitiei ....
6
1
La presiunea de o atmosfera, apa fierbe la temperatura de 100 de grade Celsius. La presiunea de 2 atmosfere, apa fierbe la temperatura de 120 de grade Celsius. La presiunea de 8 atmosfere, apa fierbe la temperatura de 170 de grade Celsius. Dar tu le stii pe toate. Si un boiler tine la 2 atmosfere.Ma repet. Boule. Auzi 500 bari. Cred ca ma-ta trebuia sa te gatuie la nastere. Ne scapa de un Bou.
2
0
La parintii astia e crima premeditata , planuita . La 2 mai se considera ucidere din culpa . Cei care se suie bauti si drogati la volan ar trebui sa fie judecati ca la o crima premeditata , esti constient ca daca te sui baut sau drogat la volan risti sa pui in pericol vieti , meriti sa faci puscarie de parca ai fi planuit sa omori oameni !
3
0
mai pune mâna pe carte,asta cu 500 grade C, era un boiler, nu un cazan sub presiune. La 500 atmosfere apa rămâne lichida până la 130 grade C apoi se vaporizează.Numai un dobitoc ca tine poate crede că apa avea 120grade C așa se intampla când când ești analfabet funcțional ,citești și nu intelegi!
10
2
Deci astia care si-au ucis propriul copilul din prostie, iau inchisoare pe viata, iar retardatul drogat de la 2 mai, ia 2 ani cu suspendare??/?
9
2
daca nu cunosti fizica nu te da destept boule. apa poate avea si 500 grade. in functie de presiune
6
7
Pe viata
10
1
Cu cine ați făcut fizica? Unde naiba se poate seta temperatura 120 C la un boiler? Sunteți jurnaliști,sau copiatoare?
17
2
de useristi au.. !!!!!
14
8
Astia sunt niste bulangii! stau 4 in birou dau copy paste si gata stirea ! Pishamash pe voi sa ma pish care blocati comentariile cand este vorba de aia de va da cate 20 30 de euro sa nu postati , sau sa postati minciuni! toti din henry coanda sa se duca in fata sediul r*****a de handel o sa fac eu niste flyere sa arunc prin cartier sa le zic sa vina
17
3
Mai preluati mult stiri incomplete marca Antena?!? Ce dracului ati inteles din articol? a*****a Vlaicu, ai ramas corigenta la romana?
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510